- 7 Ağustos 2016
- 3.443
- 7.158
- 158
- Konu Sahibi Melekberat
-
Tabiki de hak değil , ama neden konu sahibi ?vermiş zamanında..
kocası affetmiş bir şekilde yollarına bakmışlar.
ne yani şimdi önüne gelenin bu kadına hallenmesi hak mı?
Ben 5 senelik evliyim bu olayda ben 16 bucuk yasindayken falan oldu ve o zaman konu kapanmisti taki dune kadar
16.5 yaşında mı evlendin ???Ben 5 senelik evliyim bu olayda ben 16 bucuk yasindayken falan oldu ve o zaman konu kapanmisti taki dune kadar
Nedense salatalık seçerken? ?Merhaba arkadaslar cok acil yardim istiyorummmm...
Ben bundan iki uc sene once esimin bir arkadasiyla bir iliskimiz oldu ( iliski dediysem sadece konustuk yatak falan dokunma asla yok ) esim bunu ogrendi ve aramiz cok kotu bozuldu ama biz bu sorunlari astik ben bir daha yapmayacgima soz verdim ve asla ona karsi bu tur hatalar yapmadim o kunustugum kisi de kardesi de evlendi ( bu arada kardesi de esimin arkadaslarindan) benimde bir bebegim olsu simdi 1 bucuk yasinda dun mahalle pazarina gitmistim sebze meyve falan almaya ve cocugum biraz huysuzlandi benm kiz kardesimde yanimdaydi ve kardesime oglumla beraber pazarin cikisinda beklemsini soyledim ve o gitti sonra salatalik secerken yanima biri yaklasti selam verdi onu taniyip tanimadigimi sordu tanimadigimi soyledim (aslinda taniyordum) kendini tanitti ve acil bir sey konusmak istedi bende konusmak istemiyorum dedim cocugumun durmadigini vaktimin olmadigini soyledim numarami istedi vermedim tam oradan ayrilacakken senden cok hoslaniyorum falan dedi ve ben sinirle oradam ayrildim biraz takip etti ve gitti ve bu yanima gelen kisi 2 uc sene once konustugum kisinin kardesi esimin arkadasi dedigim ve ben esimle aramda eskisi gibi sorun olmasin diye bunu esime soyledim sinirlendi ve bir daha hic biryere tek basina gitme dedi ve esim uzakta calisiyor 2-3 haftada bir ancak haftasonlari eve geliyor sizce ne yapmaliyim ben ya esimin tekrar guvenini sarsarsam
Tabiki de hak değil , ama neden konu sahibi ?
Ilk defa pazarda numara isteyen birini duyuyorum evli hem de.
Yalnız hoşlanıyorum bide demis.nedeni o kişinin bunu dillendirip sağda solda anlatması işte.
bugün kardeşi ister numarayı yarın bir başkası.
Ama yapmadim iste o zman baska bir akildaydim bir hatam oldu ve bitti aradan 3 seneden fazla zaman gecti ve artik esimle de aramiz duzelmisti evet hala guvenmiyordu ama duzelmisti onun yapma dedigi hic birseyi yapmadim olan biten herseyi ilk once benden duydu ama kac sene sonra yani anlamadim herkes kendi hayatina bakarken hemdeYalnız hoşlanıyorum bide demis.
Konu Sahibi bana hiç ama hiç masum gelmedi.
1 kere yapan hep yapar.
Hemcinsim diye savunamiycam.
Yalnız hoşlanıyorum bide demis.
Konu Sahibi bana hiç ama hiç masum gelmedi.
1 kere yapan hep yapar.
Hemcinsim diye savunamiycam.
Salaklık.
Bi gülme geldi banadomates değil bal kabağı değil hatta maydonoz bile değil niye salatalık dimi ama.
Canım eşinin erkek kardeşi değil eşini aldattığı adamın erkek kardeşi gelmiş hoşlanıyorum demiş. Yani iki kardeş te pe...nkBurada anlamak istediğim şey siz evliyken mı eşinizin arkadaşı ile ilişkiniz oldu ?
KOnuşmak gibi yani.
Paza konusuna gelincede gerekli cevabı vermişsiniz zaten.
Demek o sirada eşinizin erkek kardeşi de size karşı boş değilmiş.Yada onlar tarafından yapılan bir oyun.
Yok eşinin arkadaşının erkek kardeşi demek istedim,yazım hatası olmuşCanım eşinin erkek kardeşi değil eşini aldattığı adamın erkek kardeşi gelmiş hoşlanıyorum demiş. Yani iki kardeş te pe...nk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?