Pazarda evli bayandan telefon numarasi istemi

Tam ciddi bir şeyler yazacağım bir gülme geliyor

Ailecek acayipsiniz sanki! Eşini aldattığını adam nasıl hala eşinin arkadaşı olabiliyor?
Eşiniz sizi neden boşamadı?
Hangi cesaret sizi tek bırakıp başka şehre gitti?
.
.
.
.
?
?
?
?

Tuhaf bir hikaye nedense inanmadım
Kötü niyetliyim zahir

Nedense salatalık seçerken? ?

Güven bir kere sarsılınca bir daha dikiş tutar mı, bilmiyorum. Şuan yapacağınız pek bir şey yok. Gelen arkadaşa abisi durumunuzdan bahsetmiş anlaşılan. Durduk yere kimse evli olduğunu bildiği halde pazar gibi umuma açık bir yerde böyle bir şeye cesaret edemez yoksa. Yerinizde olsam orda yerin dibine sokardım

Yalnız hoşlanıyorum bide demis.
Konu Sahibi bana hiç ama hiç masum gelmedi.
1 kere yapan hep yapar.
Hemcinsim diye savunamiycam.
Ama yapmadim iste o zman baska bir akildaydim bir hatam oldu ve bitti aradan 3 seneden fazla zaman gecti ve artik esimle de aramiz duzelmisti evet hala guvenmiyordu ama duzelmisti onun yapma dedigi hic birseyi yapmadim olan biten herseyi ilk once benden duydu ama kac sene sonra yani anlamadim herkes kendi hayatina bakarken hemde

Burada anlamak istediğim şey siz evliyken mı eşinizin arkadaşı ile ilişkiniz oldu ?
KOnuşmak gibi yani.
Paza konusuna gelincede gerekli cevabı vermişsiniz zaten.
Demek o sirada eşinizin erkek kardeşi de size karşı boş değilmiş.Yada onlar tarafından yapılan bir oyun.

Canım eşinin erkek kardeşi değil eşini aldattığı adamın erkek kardeşi gelmiş hoşlanıyorum demiş. Yani iki kardeş te pe...nk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…