Pazarda çanta satmak

zlhism

evli :)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
1.197
68
358
34
Merhaba kızlarr
konuyu nereye açacağımı bilemediğim için buraya açtım. yanlışlık varsa şimdiden özürdilerim.

Ben eşimle şimdilik ek iş olarak pazar günleri pazarda çanta satmak istiyoruz.
ikimiz de haftasonu evdeyiz. Orta kalitede çantaları uygun fiyata satmaya niyetimiz var. Şimdilik ek iş olarak başlayacağız. Allah nasip ederse, ilerletince eşim işi bırakıp sadece bu işi yapıcak.

Sizlerin düşüncelerini merak ediyorum. Sizce tutar mı bu iş?

Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Bir pazar tutkunu olarak tutar fakat iyi veya orta kalite çanta getirip uygun fiyata satmanizi tavsiye eserim .kötü kalite olan çantalara pek talep olmuyor ve iki gün sonra atılacak bir şeyi de almak istenmiyor pek. Şimdiden bol kazançlar

Orta kalite ve uygun fiyat derken

Ben bir ara dolaşırken baktım pazara

Pazarlık yapıyordu kadınlar

Yanlış anlamadı isem 90 TL olsun vs diyorlardı

Şahsen ben Pazar'da o kadar para vermem çantaya

Bir tane kaliteli çanta alır yıllarca kullanırım ya da 20 TL ise aman ne olacak der alırım

Eskiden pazar ucuz olurdu şimdi mağazadaki tişört pazardakinden ucuz

Hangi ilde yaşıyorsunuz ?
Bir gün pazara gidin bir göz gezdirin talep var mı diye . Hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüze göre olur inşallah.

İstanbul'daki tüm sosyete pazarlarını gezerim ,severim ve bence çok güzel olur ama önce bir kaç pazar gezip model bakın derim bir de yaşadığınız il ve hangi semt pazari olduğu önemli tabi İstanbul ise kokoş modeller çok gidiyor belli başlı yerlerde :)

Tutar bence modeller cesitli fiyatta uygun olursa peynir ekmek gibi satarsinz insaallah

bence iyi fikir. neticede ek iş olacak kendini kurtarsa bile yeter. artı olarak ürünlerinizi internete de koyun ordan da satış yaparsınız. ben bir ara eşimi zorlamıştım iş bulana kadar bebek kıyafeti aldı ama onun gönlü yoktu pek satmadı. malları sonra elden sattık eş dost işyeri falan. ham paramızı çıkardı artanı da eş dosta hediye verdik. ama eşim zoraki yaptığından olmadı çıkmadı fazla zaten pazara.
bu zamanda geçinmek zor çocuk da yoksa su an denemek için iyi bir valkit. birlikte çıkacağınız için birlikte vakit geçirmiş de olursunuz. bol kazançlar.

ha birde ben bu pazar işine özel ünide kendi parasını kendi ödeyen arkadaşımdan heveslenmiştim. o güney koreden takı getiriyordu. 1 e 20 koyduğum bile oluyor diyordu. haftada 3 gün sosyete pazarına çıkıp normal aylık maaş alabileceğim kadar kazanıyorum diyordu. onun hevesine deneyen birkaç arkadaş daha oldu ama istikrar sağlayan olmadı. iki arkadaş iç çamaşırı satıyordu. tekerlikli valize koyup götürüp tezgah açıyorlardı araba derdi olmadan. ben evlenmeden önce denemek istedim araştırma yaptık ama son dakika cesaret edemedim. araştırma yaptığım dönem bir kadın hint giysileri gibi etnik giysiler satan kadın bana tavsiye ederim dedi. çnceden taksiyle geliyordum zamanla büyüttük işi araba aldık falan demişti. bahsettiğim dönemler 8-9 yıl öncesi ama. şimdi ne durumda bilmiyorum.

ben de orta kaliteli çanta satmayı düşünüyorum 40 tl ye 50 tlye satıcam en fazla. bakalım hayırlısı çok teşekkür ederim cevabınız için

ben daha uygun 40 veya 50 tlye satmayı düşünüyorum. Getireceğim çantalar orta kaliteli uzun ömürlü olacak. pazara 90 tl bence de çok.

Hangi ilde yaşıyorsunuz ?
Bir gün pazara gidin bir göz gezdirin talep var mı diye . Hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüze göre olur inşallah.

Çok teşekkür ederim 1 aydır pazarları geziyorum en çok talep çanta da ve ayakkabı da var. bu arada İstanbulda yaşıyorum.

Bende 90 liraya pazardan birşey almam
Bişey olur muhatap bulamazsın iade değişim olmaz vs...
Siz içgiyip pijama yapabilirsiniz hem uygun olur hemde Gider pijama büyük bedende olsun hiçbir yerde yok

90 değil 40 tl 50 tlye satmayı düşünüyorum. iç giyim de olabilir şimdilik çantada karar kıldık :)

Tutar bence modeller cesitli fiyatta uygun olursa peynir ekmek gibi satarsinz insaallah

çok teşekkür ederim :)

Çok teşekkür ederim :) çocuk yok daha. düşündük haftasonu evdeyiz, ek iş yapalım maddi olarak sıkıntılarımızı da gideririz ve belkide çok iyi gider eşim direkt bu işi yapar diye düşündük. bakalım hayırlısı.. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
biz bir yola giricez artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…