- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi Piquania_Dedove_
-
Ben patatesi koyuyorum uzun süre durduğu için kötü oluyorpatates ve soğan buzdolabına konur mu
Evet mantıklıymış bumu deneyebilirim.Sebzeleri getirir getirmez yikiyorum kurutuyorum yesilleri bi yere kirmizilari bir yere o sekilde yerlestiririm. Yumurtalari en cok yikarim zamanimi alir sonra saklama kabina koyarim. Patates sogani kapali balkonda sepette sakliyorum ama patatesleri yikiyorum gazete ustunde kurutuyorum. Haftalik ayirmiyorum cunku gunluk ne pisiregecime karar veremiyorum o an ne gelirse. Genel anlamda hepsini kurutup kaldiririm. Bir yerde okumustum sebze meyveleri renkleriyle ayirarak saklayin diye. Daha uzun omurlu oluyormus.
Ben patatesi koyuyorum uzun süre durduğu için kötü oluyor
Sebzeleri getirir getirmez yikiyorum kurutuyorum yesilleri bi yere kirmizilari bir yere o sekilde yerlestiririm. Yumurtalari en cok yikarim zamanimi alir sonra saklama kabina koyarim. Patates sogani kapali balkonda sepette sakliyorum ama patatesleri yikiyorum gazete ustunde kurutuyorum. Haftalik ayirmiyorum cunku gunluk ne pisiregecime karar veremiyorum o an ne gelirse. Genel anlamda hepsini kurutup kaldiririm. Bir yerde okumustum sebze meyveleri renkleriyle ayirarak saklayin diye. Daha uzun omurlu oluyormus.
Tesekkurler bilginiz icin bilmiyordum ama cok kirli oluyorlar sakladigim yeri pisletiyor bir de cok sik tuketiriz bebegim falan var temizligine dikkat ediyorumYumurtaları yıkamadan buzdolabında saklamak gerekiyormuş. Eğer yıkanıp ta buzdolabında bekletilirse besin değerlerini kaybediyormuş. Kullanmadan hemen önce yumurtaları yıkamak en doğrusuymuş. Bilginiz olsun...
Tesekkurler bilginiz icin bilmiyordum ama cok kirli oluyorlar sakladigim yeri pisletiyor bir de cok sik tuketiriz bebegim falan var temizligine dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?