Pazar gününü mahveden üst komşu

Saygı hak edilir yaşına hürmet edersiniz ama saygıyı hiç haketmeyen biri belliki komşunuz nasıl insanlar var ya belli bi yaşa gelmişsin sen gençler böyle tartışsa engel olması gerekirken kendisi olayın başkahramanı ne oluyor bizim bu insanlarımıza kimsenin kimseye saygısı kalmamış yolda toplu tasimalarda heryerde saygısızlık had safhada ve nedense böyleleri saygı bekler.

herkes kendı kapısının onunu supursun
yıkamak apt de neme halıyle boceklenmeye sebep oluyor
herkes kendı kapısınının onunu supursun oldu bıttı ne bu tantana

Dört yıl önce neredeyse aynı sebeplerden ben de problem yaşadım. İki katlı bir eve taşınmıştım, üst komşu askeriyedeymişiz gibi kıdem gözeten bir insan çıktı, her hafta birimiz yıkayalım falan da yoktu, o kıdemli olduğu için, benden önce o evde yaşamaya başladığı için bundan sonra merdivenleri her hafta benim yıkamam talebinde bulundu, bende öyle şey olmayacağını söyleyince, oğlu kızı ve kendisi üç aylık bebeğimle üzerime yürüdüler, bebeğime bir şey olacak korkusuyla kendimi içeriye zor attım, baya omuz filan attılar kapıma.Zaten olaydan bir ay sonra filanda ben evden taşındım çünkü bu denli rezil insanlarla aynı yerde yaşamaya tahammül edemedim. Sizin komşu da o kafada sanırım.

Haftalık biri tutulsun,gelsin silsin gitsin yani.
Ne gerek var bunca tantanaya.
Yerinizde olsam bu tavırdan sonra asla silmemde yıkamamda.
Kim ne yapabilir ki.
Zaten üstteki kadının eşide demiş birini tutalım diye,birşey diyen olursa dediniz ya birini tutalım diye,tutun herkes üstüne düşeni ödesin der çekilirdim yerinizde olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…