• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan pazar günü nişanım var hiç bişeyim hazır değil çok mutsuzum :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

romantiiksiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
519
1
26
Trabzon
yarın akşam söz,pazar günü nişanım var.biraz ani olduğu için elimiz ayağımıza dolandı kıyafetim ayakkabım hazır değil zor da beğeniyorum fikirlerinize cok ihtiyacım var sevgili K.K üyeleri

hayırlısı olsun Allah tamamına erdırsın gercekten anı olmus artık kısmetım bu dıyeceksın ınternetten almaya kalksan nısanından sonra gelır eger ıstanbul da ısen nısantası osmanbey taraflarına bak derım

hiç sıkıntıya sokma kendini bir günde halledersin güzelce gez burda bişe yoktur amaan deyip de geçme her mağazaya bak hiç ummadığın şeyler çıkabilir karşına :51: kolay gelsin :ssz: valla ben de bir günde hallettim ki istanbul ankara gibi bir yerde de değilim

hiççç sıkıntı yapma valla hepsi halloluyor :) bizim de söz olacaktı öyle konuşmuştuk başta cuma günü erkek tarafı geldi isteme oldu direk nişan yapalım hiç uzatmayalım dedik o akşam yüzükle gelmişler sadece bana bir yüzük takıldı benimde ne elbisem ne ayakkabım hiç bişeyim hazır değildi cts günü çıktık ayakkabı, elbise, eşarp, alyans falan aldık pazar günü de taktık yüzüklerimizi ohh mis gibi de oldu valla :) dış mekan çekimi bile yaptırdık :)) arkadaşm yaptı ama sonuç olarak herşey yetişiyo hiiç sıkma canını :1:

biraz da olsa rahatladım şuan:) inşallah herşey yolunda gider ben zor beğeniyorum bide aklımda herhangi bi model yok siz ne düşünüyosunuz.boy 1.57 (minnak:) kilo 49

biraz da olsa rahatladım şuan:) inşallah herşey yolunda gider ben zor beğeniyorum bide aklımda herhangi bi model yok siz ne düşünüyosunuz.boy 1.57 (minnak:) kilo 49

Sonuçta evde olacak, güzel bir elbise bulmaya bakar her şey o da önceliğin olsun. Ben de evde diye düşünmüştüm nişanı, şifon sade bir elbise aldım mesela. Şu linkte var bak istersen. (http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...0470-nisan-elbisem-icin-yorum-bekliyorum.html ). benim de ctesi nişanım karar değiştirip bir kafe tuttuk hala pasta modeli seçmedim kaç kişi olur kafamda bir sayı yok. Ayakkabı ve takı alacağım falan filan :)) yani yalnız değilsin elbet bulursun birşeyler.. Renkli olsun tavsiyem boyun da cok kısa sayılmaz topuklu giyeceksin hallolur güzel bi elbise bulabilirsin taşsız kabarık olmayan falan :) Hadi bizi de haberdar ett

canım evde olacağı için abiye olayına girmezsin ztn.. şık bi etek bluzla halledersin hiç merak etme

Son düzenleme:
Sonuçta evde olacak, güzel bir elbise bulmaya bakar her şey o da önceliğin olsun. Ben de evde diye düşünmüştüm nişanı, şifon sade bir elbise aldım mesela. Şu linkte var bak istersen. (http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...0470-nisan-elbisem-icin-yorum-bekliyorum.html ). benim de ctesi nişanım karar değiştirip bir kafe tuttuk hala pasta modeli seçmedim kaç kişi olur kafamda bir sayı yok. Ayakkabı ve takı alacağım falan filan :)) yani yalnız değilsin elbet bulursun birşeyler.. Renkli olsun tavsiyem boyun da cok kısa sayılmaz topuklu giyeceksin hallolur güzel bi elbise bulabilirsin taşsız kabarık olmayan falan :) Hadi bizi de haberdar ett

tatlım hayırlı olsun elbisen cok güzel bizde son anda evin bahcesinde yapmaya karar verdik nişanı.ben aslında biraz abartı istiyom ama öyle tarlatanlı falan değil renk ve model olarak şuna benzer bişi olabilir bunun tesettürlü hali

Eklentiler

• $576833_586539554706813_1453990846_n.jpg
    $576833_586539554706813_1453990846_n.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 110
tatlım hayırlı olsun elbisen cok güzel bizde son anda evin bahcesinde yapmaya karar verdik nişanı.ben aslında biraz abartı istiyom ama öyle tarlatanlı falan değil renk ve model olarak şuna benzer bişi olabilir bunun tesettürlü hali

bide ben pastacılıkla uğraştığım için nişan pastamı kendim yapcam nasipse

Back