• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar günü izin almak için bahane ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senvarsindiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
620
548
103
Kızlar günaydın
Çalıştığım yerde pazar günleri izin kullanamıyoruz evdeki herkes pazar evde ben işte olmuş oluyorum malesef. Yarın da pikniğe gitmeyi dusunuyorlar eğer ben izin alabilirsem ama,
şimdi bana öyle bir bahane lazım ki müdür hemen kabul etsin ama ne diyeceğimi de bilmiyorum. Ailecek pikniğe gideceğiz desem hayatta izin vermez düğün var desem daha önce niye söylemedin der falan neyse işte aklına bir fikir gelen var mı ya da daha önce benim gibi yalan söylemek zorunda kalan ve başaran ? 😃

Kızlar günaydın
Çalıştığım yerde pazar günleri izin kullanamıyoruz evdeki herkes pazar evde ben işte olmuş oluyorum malesef. Yarın da pikniğe gitmeyi dusunuyorlar eğer ben izin alabilirsem ama,
şimdi bana öyle bir bahane lazım ki müdür hemen kabul etsin ama ne diyeceğimi de bilmiyorum. Ailecek pikniğe gideceğiz desem hayatta izin vermez düğün var desem daha önce niye söylemedin der falan neyse işte aklına bir fikir gelen var mı ya da daha önce benim gibi yalan söylemek zorunda kalan ve başaran ? 😃
Özel günüm de çok agrım var de klasik iş yalanı:)

Evli değilseniz görücü gelcek istemeye geliyorlar falan deyin 😄😄evliydzniz de çocuğumun dogum gunu yada esimin evlilik yıldonumumuz falan falan
☺️☺️

Yalan söylememenizden yanayım.
Ama illa söylemem şart izin almam lazım diyorsanız bu tip durumlarda en kolay izin alınan yalan cenazem var yalanıdır.

Bir kere dedem öldü demistim.hemen izin vermisti adamcagiz.uc hafta gecti benim ise yaramaz hayattan son derece zevk alan manyak arkadaslarim ne olur hava cok guzel bu pazarda gitme demislerdi yine ikna etmislerdi fellik fellik gezdim adama yine yazdim diger dedem öldü diye yine hic tereddutsuz verdi.bide ise gidiyorum birbhafta aglamakli moralim bozuk geziyorum bir hafta neden dedelerim öldü ya. Ayni yerde ayni sene sonunda hakkaten dedem öldü adama yalan soyeleyemedim dedimki hastayim bi kac gun gelemiycem.oyle bir gerizekaliyiz ben ve arkadaslarim dusunun 😂😂😂😆😆😆😆😆

Bir kere dedem öldü demistim.hemen izin vermisti adamcagiz.uc hafta gecti benim ise yaramaz hayattan son derece zevk alan manyak arkadaslarim ne olur hava cok guzel bu pazarda gitme demislerdi yine ikna etmislerdi fellik fellik gezdim adama yine yazdim diger dedem öldü diye yine hic tereddutsuz verdi.bide ise gidiyorum birbhafta aglamakli moralim bozuk geziyorum bir hafta neden dedelerim öldü ya. Ayni yerde ayni sene sonunda hakkaten dedem öldü adama yalan soyeleyemedim dedimki hastayim bi kac gun gelemiycem.oyle bir gerizekaliyiz ben ve arkadaslarim dusunun 😂😂😂😆😆😆😆😆
yalan kötü bir şey değil mi sonuç olarak

Peki haftalik izin gununuz hangisi? Diyelim carsamba, patronunuza ben bu haftaki iznimi carsamba degil de pazar kullanabilirsem cok sevinirim, o gun bir isimin aciliyeti var vs diyebilirsiniz.

Cenaze var yalanini söyleyecekseniz eğer. Zaten ölü olan birinin cenazesini söyleyin. Yaşayan birisi için öldü diyerek izin istemeyin.

Bence özellikle ölüm konusunda yalan söylemeyin allah korusun gerçek olur ben korkarım öyle şeylerden söyleyecekseniz de olmayan biri üzerinden söyleyin mesela gorumceniz yoksa görümcem öldü vs gibi.😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X