E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Arkadaşlarım ;
Birisi sizin fikrinizi sizden önce yapsa ve çevrenize gösterse siz o fikrinizi gene yaparmısınız..
Birisi ya da akrabalarınızdan yaşıtlarınızla konuşurken ben şunu yapacagım dediginizde aaa çok güzel evet o şöle şöle yapılır deyip aynısından 1 2 gun sonra yaparsa siz de yaparmısınız
Ben çalıştıgım için akşam 8 de anca eve gelebiliyorum bu eleman bütün gün evde ( ev işide yapmaz) benim fikirlerimi
: benden önce yapar ve akrabalarımıza cevremize kendi düşüncesiymiş gibi davranır...
Konu yakın bir akrabamın eşi;sohpet ederken konuştugumuz hobilerimi yapmak istediklerimi
----bende istiyorum çok hoş evet
deyip benden önce yapması.ya da ben şunu alıcam dedigimde
----bende alıcam ondan ya iyi kulllanışlı bi şey o
demesi
Şimdi ben de hobimi yapsam bu sefer Dana da gördü yaptı dicekler...diyorlar
Annem bile öle diyor kızlar : düşünün
Halbuki fikir benim.
Eşimlede bu konuyu paylaştıgımda "Hayallerimi çalıyor benden önce yapıyor " dedigimde paylaşma diyor...
Paylaşmak kötü bişey mi diyorum...
En son üzüldüğüm konu bir dikiş makinesi istiyordum maddi manevi almak kısmet olmadı o elemana da sölemiştim,1 aya kalmadı dostlar hemen
gitti aldı...içim ince ince kan ağlıyor kendimi teselli edemiyorum...
Eleştiri agır sözler yıkıcı kötü yazın bana
Zira vicdanım ruhumu çok yaralıyor şu anda...
Birisi sizin fikrinizi sizden önce yapsa ve çevrenize gösterse siz o fikrinizi gene yaparmısınız..
Birisi ya da akrabalarınızdan yaşıtlarınızla konuşurken ben şunu yapacagım dediginizde aaa çok güzel evet o şöle şöle yapılır deyip aynısından 1 2 gun sonra yaparsa siz de yaparmısınız
Ben çalıştıgım için akşam 8 de anca eve gelebiliyorum bu eleman bütün gün evde ( ev işide yapmaz) benim fikirlerimi
: benden önce yapar ve akrabalarımıza cevremize kendi düşüncesiymiş gibi davranır...
Konu yakın bir akrabamın eşi;sohpet ederken konuştugumuz hobilerimi yapmak istediklerimi
----bende istiyorum çok hoş evet
deyip benden önce yapması.ya da ben şunu alıcam dedigimde
----bende alıcam ondan ya iyi kulllanışlı bi şey o
demesi
Şimdi ben de hobimi yapsam bu sefer Dana da gördü yaptı dicekler...diyorlar
Annem bile öle diyor kızlar : düşünün
Halbuki fikir benim.
Eşimlede bu konuyu paylaştıgımda "Hayallerimi çalıyor benden önce yapıyor " dedigimde paylaşma diyor...
Paylaşmak kötü bişey mi diyorum...
En son üzüldüğüm konu bir dikiş makinesi istiyordum maddi manevi almak kısmet olmadı o elemana da sölemiştim,1 aya kalmadı dostlar hemen
gitti aldı...içim ince ince kan ağlıyor kendimi teselli edemiyorum...
Eleştiri agır sözler yıkıcı kötü yazın bana
Zira vicdanım ruhumu çok yaralıyor şu anda...