Yeter abla ya çok bile son hafta pes etti herkes herhaldeŞimdilik 11 oldu2-3 daha gelecek var.Yeter ya:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeter abla ya çok bile son hafta pes etti herkes herhaldeŞimdilik 11 oldu2-3 daha gelecek var.Yeter ya:)
Sukur kavuşturana askomSonunda aşkom bitirdik
Yok canım fasulyelerden yapmayan var.Yani yapmasınlar yeter artık sona geldikYeter abla ya çok bile son hafta pes etti herkes herhalde
Neyse bu biter normale dönerizSukur kavuşturana askom
Bilet parasını IBANima yatırınOrda hayat bitti napalım buraya meraklıyız şimdi
Aa yapsınlar abla ya fasülyeler olmadan olur mu bu gelenlerin kaçı fasülye ablaYok canım fasulyelerden yapmayan var.Yani yapmasınlar yeter artık sona geldik
Döneriz elbet Sukur canım,iyiyim,işlerim var bu aralar, sen nasılsın?Neyse bu biter normale döneriz
Nasılsın
Yerimizi tutmuyo muydun sen burda bizimBilet parasını IBANima yatırın
4 tanesi canımAa yapsınlar abla ya fasülyeler olmadan olur mu bu gelenlerin kaçı fasülye abla
Gec geldiniz diye ceza bileti kesiyorumYerimizi tutmuyo muydun sen burda bizim
İşler olmasa iyidir boş kalmaktan iyiDöneriz elbet Sukur canım,iyiyim,işlerim var bu aralar, sen nasılsın?
İyi iyi gelenler de fasülyeler olsun4 tanesi canım
Sana güvendik jenna koltukları tutuyon diyeGec geldiniz diye ceza bileti kesiyorum
Yok fasulye olmayanlar gelecekİyi iyi gelenler de fasülyeler olsun
Aa yine mi yeniler geliyor kırışık yataklarla gelirler şimdiYok fasulye olmayanlar gelecek
3 kişi ilk defa katılıyor
Cevapsiz kalan etiketlerimin bir cezası olmasin miSana güvendik jenna koltukları tutuyon diye
Bu hafta yatak yokAa yine mi yeniler geliyor kırışık yataklarla gelirler şimdi
Ben etiketine cevap verdim vermeyenlere kes cezayı jennaCevapsiz kalan etiketlerimin bir cezası olmasin mi
Aa yine mi yeniler geliyor kırışık yataklarla gelirler şimdi
Bence olmalıCevapsiz kalan etiketlerimin bir cezası olmasin mi