- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek yapiyorum bataraftan hanfendi puding istermis onu yapiyorum minnak olani yikicam birsürü işSelamlar efendim nasılsınız insallah
İyi bende yarın kızın doğum günü tatlı ve pogacayi hallettim annem ler gelecek bu gündenYemek yapiyorum bataraftan hanfandi puding istermis onu yapiyorum minnak olani yikicam birsürü iş
Sen napiyosun minik
Üzgünmüsün simdik senİyi bende yarın kızın doğum günü tatlı ve pogacayi hallettim annem ler gelecek bu günden
Kaynana iptal etti doğum gününü kendine çok uzgunum biri beni teselli etsin
Evet nolursun teselli ye ihtiyacım varÜzgünmüsün simdik sen
Allah guzel saglikli yaşlar nasip etsin canim
Davul zurna tuttun muİyi bende yarın kızın doğum günü tatlı ve pogacayi hallettim annem ler gelecek bu günden
Kaynana iptal etti doğum gününü kendine çok uzgunum biri beni teselli etsin
Adamima ayıp olurDavul zurna tuttun mu
Evet nolursun teselli ye ihtiyacım var
Çiftetelli açar mısın Manisa olsun ama Balıkesir de olabilir Elalis le oynarız karşılıklı
Maksat kızçenin doğum günüAdamima ayıp olur
Hiç de o taraklarda bezleri yoktur ama olsunduMaksat kızçenin doğum günü
Annemler ayarlamış dersin
NEdemek sonucta kaptan yardimcisiyim hemen hallederim boyle seyleriSağol elifim sende olmasan kimse anlamıyor halimden
Ben sen bulup attın zannetmiştim
Benim instagram hesabım yoK bebişim İnternete kadınlar kulübü instagram yazınca direkt olarak sayfa çıkıyor. Hesap kilitli olmadığı için de paylaşımları herkes tarafından görülebiliyorAlsemmisin ordada
Onu biliyoruz.Ama paylaşmak için gezinip görmek lazımBenim instagram hesabım yoK bebişim İnternete kadınlar kulübü instagram yazınca direkt olarak sayfa çıkıyor. Hesap kilitli olmadığı için de paylaşımları herkes tarafından görülebiliyor
yasmin deyince girip baktımOnu biliyoruz.Ama paylaşmak için gezinip görmek lazım
yasmin deyince girip baktım
ben mi anlamıyorum? gerizekalı mıyım acaba?
noktaları Tamamla filiiiiizzzz. Aklıma bi sürü şey geliyor böyle noktalı moktalı
Pissin sen aklindaki şeyleri çıkart delinoktaları Tamamla filiiiiizzzz. Aklıma bi sürü şey geliyor böyle noktalı moktalı