• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Son düzenleme:
Yemek yapiyorum bataraftan hanfandi puding istermis onu yapiyorum minnak olani yikicam birsürü iş😏
Sen napiyosun minik
İyi bende yarın kızın doğum günü tatlı ve pogacayi hallettim annem ler gelecek bu günden

Kaynana iptal etti doğum gününü kendine :KK53: çok uzgunum biri beni teselli etsin :KK49:

İyi bende yarın kızın doğum günü tatlı ve pogacayi hallettim annem ler gelecek bu günden

Kaynana iptal etti doğum gününü kendine :KK53: çok uzgunum biri beni teselli etsin :KK49:
Üzgünmüsün simdik sen🤭
Allah guzel saglikli yaşlar nasip etsin canim🤩💕

Üzgünmüsün simdik sen🤭
Allah guzel saglikli yaşlar nasip etsin canim🤩💕
Evet nolursun teselli ye ihtiyacım var :cry:

Çiftetelli açar mısın Manisa olsun ama :KK53: Balıkesir de olabilir Elalis Elalis le oynarız karşılıklı :D

Davul zurna tuttun mu :KK53:

Benim instagram hesabım yoK bebişim 🤦🏻‍♀️ İnternete kadınlar kulübü instagram yazınca direkt olarak sayfa çıkıyor. Hesap kilitli olmadığı için de paylaşımları herkes tarafından görülebiliyor 🤷🏻‍♀️
Onu biliyoruz.Ama paylaşmak için gezinip görmek lazım 🤭

Back