- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
10 yaşındaydı böbrek değerleri çok yüksek çıkmıştı.Yaaaaaaaaaa neden,hastamomiydi kıyamam yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 yaşındaydı böbrek değerleri çok yüksek çıkmıştı.Yaaaaaaaaaa neden,hastamomiydi kıyamam yaa
Senin kadar olamaz ciceeemmVayyyy süper
Şımarcam şimdi varyaSenin kadar olamaz ciceeemm
Oyy kuzum benim ,çok üzücü yaa ,insan can dostuna hiç kıyamıyor. Kim bilir nasıl üzgünler, günlerce etkisi geçmez şimdi10 yaşındaydı böbrek değerleri çok yüksek çıkmıştı.
Daha şımarmadın mı ciceeemmŞımarcam şimdi varya
Yol arkadaşım gitti dedi,çok üzgün ağladı telefonda kolay değil.Oyy kuzum benim ,çok üzücü yaa ,insan can dostuna hiç kıyamıyor. Kim bilir nasıl üzgünler, günlerce etkisi geçmez şimdi
Mütevazi hallerim devam ediyor halaDaha şımarmadın mı ciceeemm
Dün beğeni ettim sürekliOriana mervisko ses ver gel sayıyı tamamlayalım ✌
Noldu ya cennayaJenna16 hemso geçmiş olsun
Neden ablaEltimin köpeğini uyutmuşlar maalesef,çok kötüoldum bende şimdi konuştuk ağlıyor kendimi zor tuttum .
Ahh ahh o bağlılık çok zor çook ancak yaşayan bilir, insan dostluğundan daha başka bişeyYol arkadaşım gitti dedi,çok üzgün ağladı telefonda kolay değil.
Bende öyleyim kuşum ölünce kaç gün kendime gelememiştim.
Mütevazi hallerim devam ediyor hala
74 tanecik kalmış, gelse yazsa biseyler begensekDün beğeni ettim sürekli
Hayvan sevgisini tatmayan bilemiyor bunu işte.Ahh ahh o bağlılık çok zor çook ancak yaşayan bilir, insan dostluğundan daha başka bişey
Ruhun mütevazı ciceemm
Bası ağrıyorduNoldu ya cennaya
Mesajlarına girdim oradan yağptım hemen74 tanecik kalmış, gelse yazsa biseyler begensek
Iste bugun heralde o74 tanecik kalmış, gelse yazsa biseyler begensek
Haberim yok yada gözden kaçırdım demekki.Bası ağrıyordu
Aman bir kere de tepsin ,kır zincirlerini ciceemHayvan sevgisini tatmayan bilemiyor bunu işte.
Ruhum teperse tam tersi oluyom
Az kalmış onundaIste bugun heralde o