- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Heee gene sardik geçer yaaayaaa naptın sardın mı tekrar gercı sarmakta ıyı degıl dıyolar hava almayınca kotu oluyormus ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee gene sardik geçer yaaayaaa naptın sardın mı tekrar gercı sarmakta ıyı degıl dıyolar hava almayınca kotu oluyormus ama
inşallah canım bnimmHeee gene sardik geçer yaaa
Hosgeldin canim nasilsinHellooooo beybiler
Helloo FridamHellooooo beybiler
Hosbuldum filizkom, şükür iyiyim sen nasılsın eylulko gene yaramazlık mı yaptı anasına dikkat et kendineHosgeldin canim nasilsin
Iyiyim bende canim herzamanki yaramazligi vallaHosbuldum filizkom, şükür iyiyim sen nasılsın eylulko gene yaramazlık mı yaptı anasına dikkat et kendine
orange girl muuuuuahhHelloo Fridam
Nasıl değişikDegisik spor yaptim ben pert
Kazasız belasız kapansa da rahatlasan filizkom, çocuk işte bilmez kiIyiyim bende canim herzamanki yaramazligi valla
Eva diye bir video var onu totomdan ter aktiNasıl değişik
Hellolar fridam ciçemmmmHellooooo beybiler
Oooo fantastiko takiliyon kaloriler gitti deseneEva diye bir video var onu totomdan ter akti
Yedigim çikolatalar gitsin yetçekOooo fantastiko takiliyon kaloriler gitti desene
Gülümün tomurcuğu muck muckHellolar fridam ciçemmmm
Gitmiştir kesin akmış baksana filizkoYedigim çikolatalar gitsin yetçek
Yaaaaaaaaaa neden,hastamomiydi kıyamam yaaEltimin köpeğini uyutmuşlar maalesef,çok kötüoldum bende şimdi konuştuk ağlıyor kendimi zor tuttum .
Vayyyy süperGülümün tomurcuğu muck muck