- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Hemsom geçmiş olsunSaka maka benim de çatlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemsom geçmiş olsunSaka maka benim de çatlıyor
Eee ses vermiyon hiçBen burdayım,yetmez mi hemsom
Tansiyonunu ölçtün mü cancağzımSaka maka benim de çatlıyor
Basim cok ağrıyor çıkıyorum arada canımEee ses vermiyon hiç
Gitmicem.oraya takima gidiyom buraya geliyom 3temiler 4temiler boyna ariyom
Yok cancagizim,ölçmedimTansiyonunu ölçtün mü cancağzım
Simdi yazcaktim gecmis olsun gecen bende oyleydim uyudum sonra biraktim telefonuBasim cok ağrıyor çıkıyorum arada canım
Tek kaldın orada, aynı kişiler burada da var, beynimizi döndürmeBeni beğenmedin mi konusuyom etikete gidiyom
Sağolasın hemşomHemsom geçmiş olsun
Taam yasi yaaa ne kızıyon gitmiyomTek kaldın orada, aynı kişiler burada da var, beynimizi döndürme
Oradan alıntını al, buradan cevap ver bacımTaam yasi yaaa ne kızıyon gitmiyom
Bir kaç gündür uykusuz kaldım. Üzücü haberler aldim falan ,ondan sanırım canim. SagolSimdi yazcaktim gecmis olsun gecen bende oyleydim uyudum sonra biraktim telefonu
Yaaaa insallah gecer canimBir kaç gündür uykusuz kaldım. Üzücü haberler aldim falan ,ondan sanırım canim. Sagol
Allah şifa versin hemsoBir kaç gündür uykusuz kaldım. Üzücü haberler aldim falan ,ondan sanırım canim. Sagol
Tmm nevoşa burdan yazayım zamanOradan alıntını al, buradan cevap ver bacım
Sagol hemsocanımSen nasılsın?Allah şifa versin hemso
Amin canım,gecer insallahYaaaa insallah gecer canim
Iyiyim çok şükür hemsom, bugunumuze şükür rabbim iyilikten ayirmasin hepimiziSagol hemsocanımSen nasılsın?
Amin canım aminIyiyim çok şükür hemsom, bugunumuze şükür rabbim iyilikten ayirmasin hepimizi