- 28 Haziran 2011
- 59.263
- 149.540
Sonunda sonunda evvoş rüya gibisi uyanacam diye korkuyomSosyalim teşekkür ederim canım benim tekrar tebrik ediyorum seni sonunda oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonunda sonunda evvoş rüya gibisi uyanacam diye korkuyomSosyalim teşekkür ederim canım benim tekrar tebrik ediyorum seni sonunda oldu
Periskom canım, kaderdaşim seni yerim tez zamanda sanada nasip olacak inş allah razı olsunTekrar tebrikler fistigimmmmmm
Yaa kuzummmSosyalim
Evet öyle oluyorTeşekkür ederimHep buluyorum sizi
Rüya değil cimcikle kendini artıkSonunda sonunda evvoş rüya gibisi uyanacam diye korkuyom
yok kız. belki biz olmasaydık size daha çok oy gidecekti neyse, çok şükür oldu. o zaman dansYaaa aysoooo siz fasulye olmasaydınız zordu biraz o Iş şeytanın bacağı düzelmesin ınş çok teşekkür ederim ayşoomm,asıl ben tebrik ederim seni harikaydin
Merviskommm, ah sen biliyosun çok teşekkür ederim allah razı olsun
İnşallah kuzucum beniim çok sağolPeriskom canım, kaderdaşim seni yerim tez zamanda sanada nasip olacak inş allah razı olsun
Allah razı olsun canımlar çok teşekkür ederim
TEbrikler hakettiniz6. ana oy vererek bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim kızlaaaaarrrrrrrr
@boza @blanco @KIZLARIMCANLARIM @HanimKelesimiGetir @MeleklerKorusun @SES2005 @GunesGulay @CKbeautyandsheer @crazy06 White Mocha @blondgunes @ruhsuz87 @FBahar ameliepoulain @belleza Varyemez @Hostesin Kirmizi Fulari @Chocalete @Blue_Black @firdefs @little bird @nikitanikita3 @gLssHh pearlshine @Aquariius @ulasimiz ugurbocuuu @Dead Cell Kova hatunu @Safransari @selishm @E_M_A @Tinnycat @Efelihayat @sabahvesen @nazli27 @xDerinMavix @Sevgiliplath @Papatya Kokulu Hayaller @askrhpozitif @ucukgenclik @sweetgirlcandy @renksizgokkusagi @SsSiMqE @benYAZ @MutluSon333 @Perili_MeLek @ltnbng @Belis @aydan5516 @valiente @MoonfacedMom @TurkuazKrampon @kardespayi @Dilekk35 @Pembepanterr @Let the change begin @_kahvedelisi_ @sena zeynep @amadeusdegilsalieri @bebeqimyoldamrc @demirleke @vaveyla__ @humanbeings @selcuksassa @Mevrouw61 @minikizmit @-Lisaaa- @d3nizz @Mor_cicek @Cennet Annesi @Niloyatospikk @Umutlu1234 @Beyabaann @ummhnisa @0742 @cotard sendromu @Kurk Mantosuz Madonna @LesaM @Astoria @Birumuttur yasamak @12ist @Cade @yes happy35 Onur_hira_ela @csm68 @Ada35ada @bebekedi @GeminiWoman @Bizbize11 @Sevdeeee1 @medusa-a @Dahliadivin @Minnakgelin @Birtekefem @_CaNanSu_ @Tugba 68 @merve_kapti @Didar33 @yula @Nidsalii @Sabr-Sukur-Dua @Tosun Pasa @pineapple2 @Feminas @memurhanim @2019 mutluluk @Na-nick @MaviKuplik @Yasnaz @Hamangiom @Gizemm0 @L O L @Monny @MssPARE @Cikolataparcacigi @ecemufk @Cay6 @Meva59 Ecmel-vera @Gokkusagi renkleri @Lathyrus @abukkusu @nurdeva @Neyapsamkisimdi @Mervveeee @Tradiaos @Portakalli cikolat @Yalnizbiranne @3kiz1anne @minikbebegim9640 @Sumeyye07 @buralardutluuugdu @denizderin123 @Mavimsi99 @Merve @Emsn @Lovebaby34 @Goklerce @Mysteryy0 @Ponciksi @umutluamamutsuz @Nosking @bensarkimisoylerken @WunderLost @Zezey99 Sohrab @-Yagmur- @sophocles @birbebekmeselesi @Cesmicihannn @Bebyssss @SnowHoundd @Always smile @Nilay5454 @SanSebastianCheesecake @umayimo @Annanya @gizo2603 @Taze fasulye @Ayca_06 @ogrtmn33 @Elisanurummm @CuddlyRabbit @Zerre Guzel gunler yolda @Ceyhans @Babsy baby @Masalimsensin @Nikinik @Duygu62 @Liloss pelo16 @AyseeCann @tiniminihaniim @Busra173290 @CeyMes1903 @TuanaMeyra @Hayatsizeguzel @ysfeeymnn @Nurse99 @GUNESIPEKSSS @pinkcar @busrayldrm @LirioS @Busra bulut @Umudumm Allah @yasemintgy
Yine mi sana vermişim inşallah kazanmışsındır canım9. A'na oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤❤
WOMAN
White Mocha
_Jadaloz_
K kalliope82
ameliepoulain
sourapple
Varyemez
Kivii17
@İsabel
ugurbocuuu
dreamy07
atropurpurea
Kova hatunu
Yadee
Tesnim1903
bengisu022
Chedarice
@demirleke
5 528mucizemmm
Penguen
K klbk33
NaMIDiGeRBuzDoLaBI
melankolimm
Gulumse24
ombreistiyorum
Sadelikherseydir
UcanSupurge
Torvi
Margaret Hale
A Afraikra
M Manda_Lina
E Emremir
Larka
cheryblossommm
Srpgrsy
Sohrab
G gunces
Ecmel-vera
S Sussanhak
D Daphne133
Gezegen X
eylulhuzuru
Guzel gunler yolda
M i h r a
@Kekim Tuttu
E ebrutrkr
nightingale62
pelo16
@Ayildizon
K k-sultan
Evet bu kaçıncı verişin ben kazanmıştım zaten canım tekrar teşekkür ederim ❤Yine mi sana vermişim inşallah kazanmışsındır canım
Estağfirullah canım zevklerimiz benziyor demek kiEvet bu kaçıncı verişin ben kazanmıştım zaten canım tekrar teşekkür ederim ❤
Demek kiEstağfirullah canım zevklerimiz benziyor demek ki
Yalnız her yarışmada oyum sana gidiyor tarzını seviyorum9. A'na oy verdiğiniz için çok teşekkür ederim ❤❤
WOMAN
White Mocha
_Jadaloz_
K kalliope82
ameliepoulain
sourapple
Varyemez
Kivii17
isabel
ugurbocuuu
dreamy07
atropurpurea
Kova hatunu
Yadee
Tesnim1903
bengisu022
Chedarice
@demirleke
5 528mucizemmm
Penguen
K klbk33
NaMIDiGeRBuzDoLaBI
melankolimm
Gulumse24
ombreistiyorum
Sadelikherseydir
UcanSupurge
Torvi
Margaret Hale
A Afraikra
M Manda_Lina
E Emremir
Larka
cheryblossommm
Srpgrsy
Sohrab
G gunces
Ecmel-vera
S Sussanhak
D Daphne133
Gezegen X
eylulhuzuru
Guzel gunler yolda
M i h r a
KekimTuttu
E ebrutrkr
nightingale62
pelo16
@Ayildizon
K k-sultan
Teşekkür ederim canım aynen kaçtır denk geliyorYalnız her yarışmada oyum sana gidiyor tarzını seviyorum
Çok tebrik ederim6. ana oy vererek bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim kızlaaaaarrrrrrrr
@boza @blanco @KIZLARIMCANLARIM @HanimKelesimiGetir @MeleklerKorusun @SES2005 @GunesGulay @CKbeautyandsheer @crazy06 White Mocha @blondgunes @ruhsuz87 @FBahar ameliepoulain @belleza Varyemez @Hostesin Kirmizi Fulari @Chocalete @Blue_Black @firdefs @little bird @nikitanikita3 @gLssHh pearlshine @Aquariius @ulasimiz ugurbocuuu @Dead Cell Kova hatunu @Safransari @selishm @E_M_A @Tinnycat @Efelihayat @sabahvesen @nazli27 @xDerinMavix @Sevgiliplath @Papatya Kokulu Hayaller @askrhpozitif @ucukgenclik @sweetgirlcandy @renksizgokkusagi @SsSiMqE @benYAZ @MutluSon333 @Perili_MeLek @ltnbng @Belis @aydan5516 @valiente @MoonfacedMom @TurkuazKrampon @kardespayi @Dilekk35 @Pembepanterr @Let the change begin @_kahvedelisi_ @sena zeynep @amadeusdegilsalieri @bebeqimyoldamrc @demirleke @vaveyla__ @humanbeings @selcuksassa @Mevrouw61 @minikizmit @-Lisaaa- @d3nizz @Mor_cicek @Cennet Annesi @Niloyatospikk @Umutlu1234 @Beyabaann @ummhnisa @0742 @cotard sendromu @Kurk Mantosuz Madonna @LesaM @Astoria @Birumuttur yasamak @12ist @Cade @yes happy35 Onur_hira_ela @csm68 @Ada35ada @bebekedi @GeminiWoman @Bizbize11 @Sevdeeee1 @medusa-a @Dahliadivin @Minnakgelin @Birtekefem @_CaNanSu_ @Tugba 68 @merve_kapti @Didar33 @yula @Nidsalii @Sabr-Sukur-Dua @Tosun Pasa @pineapple2 @Feminas @memurhanim @2019 mutluluk @Na-nick @MaviKuplik @Yasnaz @Hamangiom @Gizemm0 @L O L @Monny @MssPARE @Cikolataparcacigi @ecemufk @Cay6 @Meva59 Ecmel-vera @Gokkusagi renkleri @Lathyrus @abukkusu @nurdeva @Neyapsamkisimdi @Mervveeee @Tradiaos @Portakalli cikolat @Yalnizbiranne @3kiz1anne @minikbebegim9640 @Sumeyye07 @buralardutluuugdu @denizderin123 @Mavimsi99 @Merve @Emsn @Lovebaby34 @Goklerce @Mysteryy0 @Ponciksi @umutluamamutsuz @Nosking @bensarkimisoylerken @WunderLost @Zezey99 Sohrab @-Yagmur- @sophocles @birbebekmeselesi @Cesmicihannn @Bebyssss @SnowHoundd @Always smile @Nilay5454 @SanSebastianCheesecake @umayimo @Annanya @gizo2603 @Taze fasulye @Ayca_06 @ogrtmn33 @Elisanurummm @CuddlyRabbit @Zerre Guzel gunler yolda @Ceyhans @Babsy baby @Masalimsensin @Nikinik @Duygu62 @Liloss pelo16 @AyseeCann @tiniminihaniim @Busra173290 @CeyMes1903 @TuanaMeyra @Hayatsizeguzel @ysfeeymnn @Nurse99 @GUNESIPEKSSS @pinkcar @busrayldrm @LirioS @Busra bulut @Umudumm Allah @yasemintgy
Malesef teselli hediyesi olarak havamizi alacağız canimcim