Şu virüs bir bitsin gitsin hayırlısı ilede sağlık olduktan sonra birgün nasip olur inşallah kuzumGeçtiğimiz yaz nasıp olmadi niyetimiz İzmir uzerinden burda Isparta Samsun ve Mersin di ama nasıp değilmiş
Oldu oyle bir seylerRüya gibi hemsoo, en son trip atıyordum bençok teşekkür ederim allah razı olsun
Ya istiyordum perişim, ınş darısı başına tez zamandaİçindeki cevheri çıkartmışlar
Çok sevindimyaaa valla kendim kazanmışim gibi mutlu oldum çok istediğini biliyorduk
Aynen öyle oldu diyorduk su sünneti atlatalim tatile gideriz borç yok harç yok diyordik olmaadi saydigim şehirlerden cagirdilar gezmeye viruscolunca kipirdayamadkŞu virüs bir bitsin gitsin hayırlısı ilede sağlık olduktan sonra birgün nasip olur inşallah kuzumne plan yapıyoruz neler oluyor işte .
ŞampiyonumsunAnam şampiyon diyo yaa
Çok teşekkür ederim hemsomOldu oyle bir seylerNeyse sonunda kismet oldu hemsom,tekrar tebrikler
Balım beniiiimmm canimsinnnnnnn nasipYa istiyordum perişim, ınş darısı başına tez zamandaöyle çok istiyorum ki canım perişim kazanmani
Rica ederim hemsomÇok teşekkür ederim hemsom
Amin inşallah, sırada o var evetAyy ınş çok amin nevoşum çok❤❤
Madalya mı alacaksın senAllahım şımaracağım galiba
Hahh bak işte onuda yapar artık biyerden birşeyler kazanmaya başladı çark döndü dimi ablaSıra KPSS de
Evet hepsi olacak inşaallahHahh bak işte onuda yapar artık biyerden birşeyler kazanmaya başladı çark döndü dimi abla
AminEvet hepsi olacak inşaallah
Rabbim sağlıkla bir evlatta nasip edecek inşaallah
İnşallah kuzum sağlığın önemini baya anladık bu sene Rabbim beterinden korusun Rabbim tez vakitte bu illetten dünyayı kurtarsinda herşey yapılır gidilirAynen öyle oldu diyorduk su sünneti atlatalim tatile gideriz borç yok harç yok diyordik olmaadi saydigim şehirlerden cagirdilar gezmeye viruscolunca kipirdayamadk
Hayat bir saat sonrası bile belli değil sağlık olsun insallah
Koli olmayacak ama olsun atarım kısmetse perişimBalım beniiiimmm canimsinnnnnnn nasiphediyeyi alınca foto at burayaaaaa koliyiiii