- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
E ama napayım ikizlerin yaratıcılığı işte her zaman öne geçiyorSen beni beğenmeİkizler diye profilinde paylaş sonra gelip hep bana oy ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E ama napayım ikizlerin yaratıcılığı işte her zaman öne geçiyorSen beni beğenmeİkizler diye profilinde paylaş sonra gelip hep bana oy ver
Yazın gelcen buralara gezmeyeBen ege dışına cikmadim ama oralar fenaymis benim çok akrabam yaşadı Malatya da Yozgat'ta Ankara da hiccbirine gidemedim çocuklar ufak diye şimdi hepsi memlekette artık :))
Kalp krizi geciriyordum perişim ya şaka gibi hiç beklemiyordum ya ,ayşo ve nevoş olmasa imkansızdıYaaaaa sonundaaa @ASSOSyal kuzucuuuum bak gordunmuuuuTebrikler fistigimmm
Bak şimdi olduTeşekkür ederimE ama napayım ikizlerin yaratıcılığı işte her zaman öne geçiyor
Sen yaptın çünkü sen süpersinKalp krizi geciriyordum perişim ya şaka gibi hiç beklemiyordum ya ,ayşo ve nevoş olmasa imkansızdı
Geçtiğimiz yaz nasıp olmadi niyetimiz İzmir uzerinden burda Isparta Samsun ve Mersin di ama nasıp değilmişYazın gelcen buralara gezmeye
Yolun düşerse beklerim birgün olurya hayat bu
Kankirellam şeytanın bacağını kırdın be sonunda bende seni tebrik ediyorum azmimize mansiyon bile verilirdiTebrik ederim kankacım sonunda
Teşekkürler hemşom
Yaaa nevoşum cok tesekkür ederim, ben hala inanamıyorum allah senden razı olsun ❤Hayırlı olsun
İçindeki cevheri çıkartmışlarKalp krizi geciriyordum perişim ya şaka gibi hiç beklemiyordum ya ,ayşo ve nevoş olmasa imkansızdı
Mansiyon ne be teşekkürler kankacım çok sevindim ikimiz adınaKankirellam şeytanın bacağını kırdın be sonunda bende seni tebrik ediyorum azmimize mansiyon bile verilirdi
Senden razı olsun şampiyonYaaa nevoşum cok tesekkür ederim, ben hala inanamıyorum allah senden razı olsun ❤
Minikcanim cok tesekkür ederim allah razı olsunASSOSyal im tebrik ederim
Teşekkür ederiz
Rüya gibi hemsoo, en son trip atıyordum ben çok teşekkür ederim allah razı olsunHemsom ,tebrikler ASSOSyal ,oldu sonunda bak