• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Geçtiğimiz yaz nasıp olmadi niyetimiz İzmir uzerinden burda Isparta Samsun ve Mersin di ama nasıp değilmiş 🤷🏼‍♀️
Şu virüs bir bitsin gitsin hayırlısı ilede sağlık olduktan sonra birgün nasip olur inşallah kuzum 🥰 ne plan yapıyoruz neler oluyor işte .

İçindeki cevheri çıkartmışlar👍😍
Çok sevindimyaaa valla kendim kazanmışim gibi mutlu oldum çok istediğini biliyorduk :KK74: :KK68::KK9:
Ya istiyordum perişim, ınş darısı başına tez zamanda 🙏 öyle çok istiyorum ki canım perişim kazanmani 🙏🤩😍🍒💋

Şu virüs bir bitsin gitsin hayırlısı ilede sağlık olduktan sonra birgün nasip olur inşallah kuzum 🥰 ne plan yapıyoruz neler oluyor işte .
Aynen öyle oldu diyorduk su sünneti atlatalim tatile gideriz borç yok harç yok diyordik olmaadi saydigim şehirlerden cagirdilar gezmeye viruscolunca kipirdayamadk 😂

Hayat bir saat sonrası bile belli değil sağlık olsun insallah 💕

Ya istiyordum perişim, ınş darısı başına tez zamanda 🙏 öyle çok istiyorum ki canım perişim kazanmani 🙏🤩😍🍒💋
Balım beniiiimmm canimsinnnnnnn nasip :KK74: :KK60: hediyeyi alınca foto at burayaaaaa koliyiiii:rolleyes:🥳🥳🥳🥳🥳

Hahh bak işte onuda yapar artık biyerden birşeyler kazanmaya başladı çark döndü dimi abla:rolleyes::halay::rapci:
Evet hepsi olacak inşaallah :KK73:
Rabbim sağlıkla bir evlatta nasip edecek inşaallah😍

Aynen öyle oldu diyorduk su sünneti atlatalim tatile gideriz borç yok harç yok diyordik olmaadi saydigim şehirlerden cagirdilar gezmeye viruscolunca kipirdayamadk 😂

Hayat bir saat sonrası bile belli değil sağlık olsun insallah 💕
İnşallah kuzum sağlığın önemini baya anladık bu sene Rabbim beterinden korusun Rabbim tez vakitte bu illetten dünyayı kurtarsinda herşey yapılır gidilir🤲❤️

Back