• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Yok canım:KK43:Bende neredeyse iki günde bir süpürüyorum ama yok her yer kıl,tüy:KK43:
Bizde 3 tane uzun saçlı var:KK70:
Benimkiler cubuk yiyor. Ufaklık atıyor yerlere. Görmüyorum üstüne basıyorum. 🤣🤣 Dik süpürgeyle çekiyorum 🤷‍♀️

Yok canım:KK43:Bende neredeyse iki günde bir süpürüyorum ama yok her yer kıl,tüy:KK43:
Bizde 3 tane uzun saçlı var:KK70:
Haftaiçi eşim evde değilken, her gün süpürüyorum. Hafta sonu süpürmeme izin vermiyor 🤷🏻‍♀️
O yüzden Pazartesi günleri dip bucak girmeye çalışıyorum, en azından yaşam alanımızda 🤷🏻‍♀️

Benimkiler cubuk yiyor. Ufaklık atıyor yerlere. Görmüyorum üstüne basıyorum. 🤣🤣 Dik süpürgeyle çekiyorum 🤷‍♀️
Senin daha çok dökülür çocuklar küçük :KK68:Afiyet bal şeker olsun canları sağ olsun:nazar::KK200:
Bizim saç :(

Haftaiçi eşim evde değilken, her gün süpürüyorum. Hafta sonu süpürmeme izin vermiyor 🤷🏻‍♀️
O yüzden Pazartesi günleri dip bucak girmeye çalışıyorum, en azından yaşam alanımızda 🤷🏻‍♀️
Ben yerde bir şey görürsem hemen dik süpürgeyi alıp her yeri süpürüyorum:70:Günün önemi yok benim eşim hep evde bu hafta akşam gidiyor sadece:)

Ben yerde bir şey görürsem hemen dik süpürgeyi alıp her yeri süpürüyorum:KK70:Günün önemi yok benim eşim hep evde bu hafta akşam gidiyor sadece:)
Süpürge sesine alerjisi var benimkinin 🤣🤣
Kıl mı yutalım diyorum bazen delleniyorum 🤣🤣
Onun eline veriyorum süpürgeyi 🤣🤣

Ben yerde bir şey görürsem hemen dik süpürgeyi alıp her yeri süpürüyorum:KK70:Günün önemi yok benim eşim hep evde bu hafta akşam gidiyor sadece:)
benim eşimde hoşlanmaz genelde hafta sonu süpürmem adam zaten sadece pazar günü evde onun dışında günde 2-3 kez süpürdüğümde oluyor :/

benim eşimde hoşlanmaz genelde hafta sonu süpürmem adam zaten sadece pazar günü evde onun dışında günde 2-3 kez süpürdüğümde oluyor :/
Yani senin zamanın varmış.Benim eşim 10 gün gece gidiyor mecburen yapıyorum.Ama dip bucak yapacaksam onun dışarı çıkmasını bekliyorum:)

Back