- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
O minnaklari yeriz avuçlarını yalasınlardış minnaklar bizim kavuşmamızı istemiyor sosyalimmm
Hemen de yedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O minnaklari yeriz avuçlarını yalasınlardış minnaklar bizim kavuşmamızı istemiyor sosyalimmm
Hemen de yedin
Neredesin sen, tey tey teySeni gözüm arıyor
Bende seni çok sevdim ne incesin ya yarın görüşürüz canım bende bir çılgınlık yapıp bugün erken yaticamGözlerim artık uyu yasmin diyor
Sabah görüşürüz nasipse
Chocolita , seni çok sevdim. Yarın görüşürüz inşallah
Kendinize cici bakın canlar
Çoko bu sen olamazsınBende seni çok sevdim ne incesin ya yarın görüşürüz canım bende bir çılgınlık yapıp bugün erken yaticam
Asosyalll seni hep görüyordum bildirimlerde sağolasın nasılsın neler yapıyorsunn vallaha da bu benim. Bir deniyim diyorum bakalım nasıl oluyormuşÇoko bu sen olamazsın
Hayırlı gecelerBen kaçtım. benim dış minnak horluyor yanımda Öptüm hepinizi
Çoko seviyoruz seni bebekim takipteyim bende bi yemek sevdasına düştüm ama hiç iç açıcı değil benim ki sen dene heyecanla takip ederim sunumlarını valla mesajların gibi sunumların da gelirse işte o zaman KK düşünsün çokocanAsosyalll seni hep görüyordum bildirimlerde sağolasın nasılsın neler yapıyorsunn vallaha da bu benim. Bir deniyim diyorum bakalım nasıl oluyormuş
Bu dış minnak bi rahat birakmiyo bizi nalet iyi geceler aysom allah rahatlık versin, mucuklarcaBen kaçtım. benim dış minnak horluyor yanımda Öptüm hepinizi
Hayırlı geceler canım sen uyumadın mı
Benim sunumlarimi düşünsene asosum işte kaynana yatağında patlıcan bende seni severim ama iyi oldu böyle daha yakındanÇoko seviyoruz seni bebekim takipteyim bende bi yemek sevdasına düştüm ama hiç iç açıcı değil benim ki sen dene heyecanla takip ederim sunumlarını valla mesajların gibi sunumların da gelirse işte o zaman KK düşünsün çokocan
Çal benim için çal, bu aşk için çal, benim bu şarkı ❤
Uyuyamadım nevoş henuz yaa bende uyku perilerini cagırdımda ninni soylesınler uyurum belkiiHayırlı geceler canım sen uyumadın mı
Hayırlı geceler
İyi geceleeeeerrrrrrrBu dış minnak bi rahat birakmiyo bizi nalet iyi geceler aysom allah rahatlık versin, mucuklarca
Yine mi buldumSalı göreceğiz
Ben gelsem olur muUyuyamadım nevoş henuz yaa bende uyku perilerini cagırdımda ninni soylesınler uyurum belkii
Bi hayal ettim de oylarda patlama olur çoko, bu kafayı sevdim burdan yuru daha çok kaynaşacağız bak gör senBenim sunumlarimi düşünsene asosum işte kaynana yatağında patlıcan bende seni severim ama iyi oldu böyle daha yakından
Ne istersin mariiim hemen çalayımÇal benim için çal, bu aşk için çal, benim bu şarkı ❤
Merviş koyun mu saysan acabaUyuyamadım nevoş henuz yaa bende uyku perilerini cagırdımda ninni soylesınler uyurum belkii