- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Şans işte canım erkekler hep öyle:)Maşallah doğuştan şanslı abla beni hiç teşfik etmez hep sürükler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şans işte canım erkekler hep öyle:)Maşallah doğuştan şanslı abla beni hiç teşfik etmez hep sürükler
Ama yarın yeni yarışma var bir ay nasıl geçecek hepten salmayız inşallahÇok saldık galiba
Belki daha kuvvetli gelirizAma yarın yeni yarışma var bir ay nasıl geçecek hepten salmayız inşallah
Hadi inşallah abla bekliyoruz güzel bir kategoriBelki daha kuvvetli geliriz
Keyfiniz bol olsun canımBende iyiyim cennam dizi izliyoruz netfilişkkte
Hayirli akşamlar kuzumCennam hayırlı akşamlar
Nasılsın cennamHayirli akşamlar kuzum
İnşallah şimdi siz burada yemek yarışmalarına katiliyorsunuz değil mi? Yemek konusunda başka neler yapiliyorİşte sen buraya yapmaya alışınca adam seni destekleyecek:)Hatta kategori için istekte bulunacak
Çokooo senİnşallah şimdi siz burada yemek yarışmalarına katiliyorsunuz değil mi? Yemek konusunda başka neler yapiliyor
İyiyim kuzum,sen nasılsın?Nasılsın cennam
Allah iyilik versin canım benim bende iyiyim çok şükürİyiyim kuzum,sen nasılsın?
Allah daha iyi etsin kuzumAllah iyilik versin canım benim bende iyiyim çok şükür
Amin cennam hepimizi inşallahAllah daha iyi etsin kuzum
Amin canım benimAmin cennam hepimizi inşallah
Amin canım benim
Goygoy, muhabbet, yemekİnşallah şimdi siz burada yemek yarışmalarına katiliyorsunuz değil mi? Yemek konusunda başka neler yapiliyor
Sadece yarışma yapıyoruz ve geyiğin dibine vuruyoruz:)İnşallah şimdi siz burada yemek yarışmalarına katiliyorsunuz değil mi? Yemek konusunda başka neler yapiliyor
Hayırlı gecelerGözlerim artık uyu yasmin diyor
Sabah görüşürüz nasipse
Chocolita , seni çok sevdim. Yarın görüşürüz inşallah
Kendinize cici bakın canlar