Burada herkes kendini geliştirdi canımYok valla yasmine de söyledim gel dedi bana. Benim yemekle alakam yok kikendi klasik yemeğimi zorla yapıyorum
Aynen bayağıdır diplere düşmemiştikBen geçen hafta yine ortalardaydım70:
Güzel ağızlarınıza zeval vermesin cenabı mevlaamŞu anda kalabalık değiliz, asıl yoğunlukta gör
Miraç’la ne kadar olursaProfili bıraksın diyorumYemek yapsın yemek
İşte profile benzemiyor bundan sonra gel burada görelim seniHoş buldumvalla yakalayabildigim mesaji yeni sekmede.aciyorum alintilari. Siz nasıl yetisiyorsunuz kizlaaaarrr
Hoş geldin canımHoş buldumvalla yakalayabildigim mesaji yeni sekmede.aciyorum alintilari. Siz nasıl yetisiyorsunuz kizlaaaarrr
İyiyim canım,sen nasılsın?Cennaam ne haber
Eylule süt ısittim icti uyucakta
Ya çocuğu bu kadar büyütmeyelim.Ben 3 tane doğurdum hiç böyle dertelerim olmadı:)Miraç’la ne kadar olursa
Yok yine ben yapıyorum işte de zorla hani yaşamak için hayatta kalabilelim diyeDeme kız eşin yapıyor dimi yada kaynanan sizden çıkmadığına göre
Eylule süt ısittim icti uyucakta
Alıştık canım, arada kaçan oluyor amaHoş buldumvalla yakalayabildigim mesaji yeni sekmede.aciyorum alintilari. Siz nasıl yetisiyorsunuz kizlaaaarrr
Aslında ben renklerini falan çok beğendim:)orta yine iyidir benimki bu sefer eşimin yüzünden oldu
Bende 2 tane var. Çabalayınca oluyorYa çocuğu bu kadar büyütmeyelim.Ben 3 tane doğurdum hiç böyle dertylerim olmadı:)
Yavrularımı yatırmaya geçirdim masal okuycam da
Böyle söyleyenleri çok gördükYok yine ben yapıyorum işte de zorla hani yaşamak için hayatta kalabilelim diye
Yatırıp gel canımEylule süt ısittim icti uyucakta
Cidden ben şaşırıyorum böyle muhabbetlere:)Bende 2 tane var. Çabalayınca oluyor
Seni bulmamışımdır inşAslında ben renklerini falan çok beğendim:)
Fikir olarak bakılınca olmadı galiba:)
Bende beklemediğim oyu aldım