- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Bizde hala başlayamadı,ama umudum var cancagizimAkşam durdu cancağzım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde hala başlayamadı,ama umudum var cancagizimAkşam durdu cancağzım
Yarın yeni yarışmaya katılırsın artıkForumlarda takilmayali oldu bayağı daha ben okuduğumu anladığımda üstüne 10 mesaj geliyor gibi
Biraz profilleri bırakıp forumda takıl :)Forumlarda takilmayali oldu bayağı daha ben okuduğumu anladığımda üstüne 10 mesaj geliyor gibi
Allah daha iyi etsin canımBende iyiyim çok şükür
Mesela buradaBiraz profilleri bırakıp forumda takıl :)
Amin canım benimAllah daha iyi etsin canım
Yani olabilir:)Mesela burada
Amin canım benim
Yok valla yasmine de söyledim gel dedi bana. Benim yemekle alakam yok ki kendi klasik yemeğimi zorla yapıyorumYarın yeni yarışmaya katılırsın artık
Sonlarda olmak nasılmışMesela burada
Az da böyle deneyelim dimi kızların da orada kafası rahat etsin biktilar amaaaanBiraz profilleri bırakıp forumda takıl :)
Ben çok gülüyorum paylaşımlarınaYani olabilir:)
Profiller bir süre sonra sıkıyor:)
Deme kız eşin yapıyor dimi yada kaynanan sizden çıkmadığına göreYok valla yasmine de söyledim gel dedi bana. Benim yemekle alakam yok ki kendi klasik yemeğimi zorla yapıyorum
Belki bana dua eden çıkarAz da böyle deneyelim dimi kızların da orada kafası rahat etsin biktilar amaaaan
Çok kötü bir duygu. Uzun zaman olmuştu. O günlere geri döndümSonlarda olmak nasılmış
Hoş buldum valla yakalayabildigim mesaji yeni sekmede.aciyorum alintilari. Siz nasıl yetisiyorsunuz kizlaaaarrrHoş geldin:)
Aynen bayağıdır diplere düşmemiştikBen geçen hafta yine ortalardaydım70:Çok kötü bir duygu. Uzun zaman olmuştu. O günlere geri döndüm
Korkutmayın kızıYani olabilir:)
Profiller bir süre sonra sıkıyor:)
Profili bıraksın diyorumYemek yapsın yemekKorkutmayın kızı
Cennaam ne haber