Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu yineYalnız ben bu kocamı bir gün öldürücem. Bak yazıyorum buraya. Çok seviyorum ama sinirlermle çok oynuyor
Belini ağrıtmış. Sıcak su torbası koydu bütün akşam. Uzandı azıcık ovdum Ağrıyan yeri. Tutturdu flexo yok mj diye. aradım evi, yok bulamadım. Naprosyn diye bi jel var. Aldım onu mercimek tanesi kadar sürdüm Sırtına. allaaaaaaahhhh neden naprosyn sürmüşüm. Bak mercimek kadar sürdüm Diyorum. Kokuyormuş. Flexoymuş onun ilacı. Girdi duşaNe oldu yine
Tam cinnetlikBelini ağrıtmış. Sıcak su torbası koydu bütün akşam. Uzandı azıcık ovdum Ağrıyan yeri. Tutturdu flexo yok mj diye. aradım evi, yok bulamadım. Naprosyn diye bi jel var. Aldım onu mercimek tanesi kadar sürdüm Sırtına. allaaaaaaahhhh neden naprosyn sürmüşüm. Bak mercimek kadar sürdüm Diyorum. Kokuyormuş. Flexoymuş onun ilacı. Girdi duşa
Naprosyn’un hapı yok muyduBelini ağrıtmış. Sıcak su torbası koydu bütün akşam. Uzandı azıcık ovdum Ağrıyan yeri. Tutturdu flexo yok mj diye. aradım evi, yok bulamadım. Naprosyn diye bi jel var. Aldım onu mercimek tanesi kadar sürdüm Sırtına. allaaaaaaahhhh neden naprosyn sürmüşüm. Bak mercimek kadar sürdüm Diyorum. Kokuyormuş. Flexoymuş onun ilacı. Girdi duşa
Yok. Voltaren var. Onu iç diyorum. İlaç istemiyormuş. onun istediği beni çıldırtmakNaprosyn’un hapı yok muydu
Koku hassasıyetı bar senınkinin demek ayşoo belli oldu ıyıceBelini ağrıtmış. Sıcak su torbası koydu bütün akşam. Uzandı azıcık ovdum Ağrıyan yeri. Tutturdu flexo yok mj diye. aradım evi, yok bulamadım. Naprosyn diye bi jel var. Aldım onu mercimek tanesi kadar sürdüm Sırtına. allaaaaaaahhhh neden naprosyn sürmüşüm. Bak mercimek kadar sürdüm Diyorum. Kokuyormuş. Flexoymuş onun ilacı. Girdi duşa
Telefona bak ona göre konuşuruz.Kocam hayatta elletmez telefonu. o da özelde öğretmen ya. İnan 1 dk kapalı kalmıyor telefonu. belki yarın akşam PC’de açık bırakırım. Onda da gerçi sürekli açık kalacak. Millet bi şey yazsa, neden dönmedin bana triplerine girecek. Pazartesi bi abi telefon getirecek bakalım ne gelecek. Elle tutulur bi şeyse ondan açarım zaten.
Kırıcam burnunu o zaman belli olacakKoku hassasıyetı bar senınkinin demek ayşoo belli oldu ıyıce
TamamTelefona bak ona göre konuşuruz.
Buyur kuzuKırıcam burnunu o zaman belli olacak
1.90 da boyu var. Ben 1.63’üm. Zıplamam lazım döverkenBuyur kuzu
Sopayı alttan dikine dikine vur işe yarar ayşom1.90 da boyu var. Ben 1.63’üm. Zıplamam lazım döverken
TamamSopayı alttan dikine dikine vur işe yarar ayşom
Burun deliklerinden birine saplanır elbet, tıkanırsa sıkıntı çıkarmaz başkaSopayı alttan dikine dikine vur işe yarar ayşom
Amaçta buya zaten yasi alsemimiz rahatlarBurun deliklerinden birine saplanır elbet, tıkanırsa sıkıntı çıkarmaz başka
Benimki 4 kilo verdiBenimki de bir bütün orcik’i yedi
HelallBenimki 4 kilo verdi
Ben 1 kilo bile veremedimO benden çok yiyorHelall