- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
OoooAfrodizyak etkili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OoooAfrodizyak etkili
Film mi çekiyoruz allah allahKamera hazır, hazırlanınca, haber verin
Nevoşum, kocamın telefonunu versem mi? p.tesi telefonu vericemWp den geldi canım bilmem artık
Size hafta içi yada sonraki hafta gelir
Magazinciler onlar, boşverFilm mi çekiyoruz allah allah
Canım biz ilettik firmaya ama değişebilir miyiz bilmiyorumNevoşum, kocamın telefonunu versem mi? p.tesi telefonu vericem
E ben napıcam?Canım biz ilettik firmaya ama değişebilir miyiz bilmiyorum
Yani sonrada açarsan görürsünNevoşum, kocamın telefonunu versem mi? p.tesi telefonu vericem
Başka tel olmayacak mıE ben napıcam?
Ne kadar telefonsuz duracaksın kiMail atsalar keşke
Whatsapp çıkışı olacak ya Gelir mi sonradan uygulamayı tekrar yüklediğimde?Yani sonrada açarsan görürsün
20 iş günü yani 1 ayNe kadar telefonsuz duracaksın ki
Akşamları kocanın telefonuna tak ya da tabletin varsa ona WhatsApp indirWhatsapp çıkışı olacak ya Gelir mi sonradan uygulamayı tekrar yüklediğimde?
20 iş günü yani 1 ay
Bencede iyi bir rahatlama sağlasın sana beline kuvvet
Geliyor canımGelmezse haber veririz.Zaten bu hafta gelir demiyoruz.Bak ilk 2 haftanın daha yeni geldi.Sizin haftaya olabilir.Whatsapp çıkışı olacak ya Gelir mi sonradan uygulamayı tekrar yüklediğimde?
20 iş günü yani 1 ay
Aynen onlardan biri olabilirAkşamları kocanın telefonuna tak ya da tabletin varsa ona WhatsApp indir
Mutlu anlar burası. Tabiki çekeceğizFilm mi çekiyoruz allah allah
Demokraside çareler tükenmez elticimAynen onlardan biri olabilir
Aynen canım hak ölmüyor bir şekilde halledilir.Demokraside çareler tükenmez elticim
Kocam hayatta elletmez telefonu. o da özelde öğretmen ya. İnan 1 dk kapalı kalmıyor telefonu. belki yarın akşam PC’de açık bırakırım. Onda da gerçi sürekli açık kalacak. Millet bi şey yazsa, neden dönmedin bana triplerine girecek. Pazartesi bi abi telefon getirecek bakalım ne gelecek. Elle tutulur bi şeyse ondan açarım zaten.Akşamları kocanın telefonuna tak ya da tabletin varsa ona WhatsApp indir