- 16 Ağustos 2010
- 292.952
- 602.700
- 43
Gece dökelimVakit varken kurtulsunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece dökelimVakit varken kurtulsunlar
Kaynar suKızgın demirle mi
Haşlayacak mısınız milletiKaynar su
Gelsinler yeter bittiHaşlayacak mısınız milleti
Cennam hayırlı akşamlar ❤ yeni mekana alışalım artık
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar herkese ❤
Hayırlı aksamlar evvoşummHayırlı akşamlar herkese ❤
Burada kalmaya çalışıyoruzDuramıyoruz tekrar 3 e gidiyoruzNapıyosunuz bakim siz burdaaa
Kafa karısıklıgına son 1 hafta nevosumm az kaldıBurada kalmaya çalışıyoruzDuramıyoruz tekrar 3 e gidiyoruz
Aynen Mervişim bitirdik çok şükürKafa karısıklıgına son 1 hafta nevosumm az kaldı
Suana kadar cok guzel gitti inşallah son haftada oyle olacak ve pınar mutlu bız mutlu bıtıririz bu yarısmayıda nevomAynen Mervişim bitirdik çok şükür
Çok güzel anlar geliyor canımSuana kadar cok guzel gitti inşallah son haftada oyle olacak ve pınar mutlu bız mutlu bıtıririz bu yarısmayıda nevom
Hayırlı akşamlar ablacım nasılsın ❤Hayırlı akşamlar
Her hafta bi oncekinden guzel oluyor süperiz maşallahÇok güzel anlar geliyor canım
Hayırlı akşamlar mervişim 4te kalmaya çalışıyorum ama çağırıyollarHayırlı aksamlar evvoşumm
Ahahahha 4 te kalalım kalalım zaten az kaldıHayırlı akşamlar mervişim 4te kalmaya çalışıyorum ama çağırıyollar
Hayirli akşamlar canım Bence de alisinCennam hayırlı akşamlar ❤ yeni mekana alışalım artık
Çağıranları buraya çekHayırlı akşamlar mervişim 4te kalmaya çalışıyorum ama çağırıyollar