- 24 Eylül 2018
- 97.030
- 292.160
Haklisin,zorHeee iste ondan olsa yetcek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin,zorHeee iste ondan olsa yetcek
Parmaklarinda oynatiyolar gercektenKız anlamasa daha iyi bişey begenmezki biri biter birini ister arka arkaya sıraladık cizgifilm kanallarıni küçükken enazindan ne açarsam bakardı .valla cadılar oyuncak ediyorlar bizi
Tam dediğim gibiTisort giycem ben diyo manyak kiz bu
Dün mesela saat 1 e gelirkeneCanlari isterse gece bile actiriyorlar
Hepsini ezberlemişler,hala izliyorlarKız anlamasa daha iyi bişey begenmezki biri biter birini ister arka arkaya sıraladık cizgifilm kanallarıni küçükken enazindan ne açarsam bakardı .valla cadılar oyuncak ediyorlar bizi
İstersen acmaDün mesela saat 1 e gelirkene
Şuanda koltuk minderlerini koca koca minderleri üst üste ayaklarima koydu ustune bindi sallattiriyo
Dağinikligi hiçsevmeyen ben ev şuanda götüruyo 2sinden görmedigimi bundan görüyorum sagolsun
Cok yıpratıcı ya,veletler dinlemiyor daDağinikligi hiçsevmeyen ben ev şuanda götüruyo 2sinden görmedigimi bundan görüyorum sagolsun
Evde hayat var boşver dağıtsınDağinikligi hiçsevmeyen ben ev şuanda götüruyo 2sinden görmedigimi bundan görüyorum sagolsun
Aynen kuzu vallahi öyle ne olacağını anlatır bizimki bana anne bu şimdi böyle böyle olcak diye .buaralardada selenaya taktı onu izliyorHepsini ezberlemişler,hala izliyorlar
Bikmiyorlar kesinlikleAynen kuzu vallahi öyle ne olacağını anlatır bizimki bana anne bu şimdi böyle böyle olcak diye .buaralardada selenaya taktı onu izliyor