Bana gelse mesajım, gider öğrenirdimHee tamam giden haber etsin nasıl oluyormuş tek seferde 1 yıllık pınar ı kucağımıza mı koyuyorlar yoksa bi sayısı vaR yıl içinde gidip gidip alabiliyor muyuz o sayıya ulaşana kadar merak ettim
Yok artıkSadece pınar beyaz
Valla abla yoruldum ya inan söyle düşmanım duruşu belli olmasi lazım ... dediğini dedim diyecek yaptığıni yaptım çirkef insanla hele ki sağı solu oynayan bir adamla tartışmak kadar zoru yok bazı insanlar yok olsun istiyorum hayatımda çok şey istiyorum biliyorum amaGünaydın yasocum,bende iyiyim sağol seni sormalısana bazen koçum diyırum ya kızmıyorsun demi ona göre demeyeyim sevdiğimden söylüyorum onuda.
Günaydınlar minnoşum,gene kime lafı çaktın bakalım
Biz kazancazya öğrenek demiSiz öğrenin de bende bu hafta kazanırsam hazırlık olur
Belkide beyazdan harictirDur bakalım öğreneceğiz artık gidince
Kim bunlar minnoşumValla abla yoruldum ya inan söyle düşmanım duruşu belli olmasi lazım ... dediğini dedim diyecek yaptığıni yaptım çirkef insanla hele ki sağı solu oynayan bir adamla tartışmak kadar zoru yok bazı insanlar yok olsun istiyorum hayatımda çok şey istiyorum biliyorum ama
Ben ölürüm onlar olmez biliyrum
Mesajım gelene kadar markete gitmiyorumSiz öğrenin de bende bu hafta kazanırsam hazırlık olur
Tamamdır biz de daha dün gittik tekrar gitmemize var daha bakalımBelkide beyazdan harictir
Ilk giden yazsin bana biraz uzak migros
Ben pınar ürünlerini alıyorsun diye düşünmüştümSen ne sandin pinar beyaz ya sadece
Kombo kaynana kayınpeder ve kayınçi 3 alana bir bedava bir adet eltiKim bunlar minnoşum
Ben kazanmasam da olurBelkide beyazdan harictir
Ilk giden yazsin bana biraz uzak migros
Bana da geldiBir mesaj geldi bana pınar için kod verdiler keklemiyorlardır değil mi beniNevreste migrosa gidip rezil olmayam sonra
Kiz bastan beri bilmiyomuydun hep konusulduyaBen pınar ürünlerini alıyorsun diye düşünmüştümsadece beyazı napim yaa koli gönderse daha iyiydi
Çok severim. Her gün olsa her gün yerim. BayılırımBi kestane şekeri ne dersin
Yemedigin ne var ayşo onu deheleÇok severim. Her gün olsa her gün yerim. Bayılırım
Kanka sen bi şeyleri anlıyon ama çok yanlış anlıyon yaBen pınar ürünlerini alıyorsun diye düşünmüştümsadece beyazı napim yaa koli gönderse daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?