- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Yarasın koçuma beyazlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarasın koçuma beyazlar
Yok kiz daha simdi geldiGittin mi sen ben daha dün migrostaydım yaa mesaj dün gelmiş olsaydı
Migrosta bir yıl boyunca alışveriş mi olacak ki şimdiSadece migros market tanımlı bir kod ile
Migros bana yakın ben alırım beyazlarıBir mesaj geldi bana pınar için kod verdiler keklemiyorlardır değil mi beni Nevreste migrosa gidip rezil olmayam sonra
Hee anladım, tamam artık belli oldu hayırlı uğurlu olsun vatana milleteBelli değildi ya
Koçum 2 ye mesaj geldi ablam, dahalık bana gelmediYarasın koçuma beyazlar
Tamam kodu yolluyorum özeldenMigros bana yakın ben alırım beyazları
Çak ortakYaa bu hafta bende kazanırım ınş
Ee nasıl olcak kodu gösterip istediğin pınarı mi aliyorsunkiTamam kodu yolluyorum özelden
Bana çok dua ediyoruz çiçeemÇak ortak
Kodu vereyim git al abla paylasmak guzeldirMigros bana yakın ben alırım beyazları
AynenMigrosta bir yıl boyunca alışveriş mi olacak ki şimdi
Hee tamam giden haber etsin nasıl oluyormuş tek seferde 1 yıllık pınar ı kucağımıza mı koyuyorlar yoksa bi sayısı vaR yıl içinde gidip gidip alabiliyor muyuz o sayıya ulaşana kadar merak ettimYok kiz daha simdi geldi
Gönlü kocaman filizkom yaaKodu vereyim git al abla paylasmak guzeldir
Koşa koşa gider şimdi nerde benim beyazlarım diyeKoçum 2 ye mesaj geldi ablam, dahalık bana gelmedi
Almış kadar oldım sağolTamam kodu yolluyorurm özelden
Sadece pınar beyazEe nasıl olcak kodu gösterip istediğin pınarı mi aliyorsunki
Siz öğrenin de bende bu hafta kazanırsam hazırlık olurAynen
Sınırsız demek oluyor sanırım
İster her gün al, ister haftada 1
Bence sinirsizHee tamam giden haber etsin nasıl oluyormuş tek seferde 1 yıllık pınar ı kucağımıza mı koyuyorlar yoksa bi sayısı vaR yıl içinde gidip gidip alabiliyor muyuz o sayıya ulaşana kadar merak ettim
Bilemedim ben de canım kodu kullanarak pınar beyaz ürünlerinizi alabilirsiniz yazıyor mesajda öyle ayrıntı yok yaniEe nasıl olcak kodu gösterip istediğin pınarı mi aliyorsunki
Sağol koçum2 yemiş kadar oldu yarasınKodu vereyim git al abla paylasmak guzeldir