• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Hee tamam giden haber etsin nasıl oluyormuş tek seferde 1 yıllık pınar ı kucağımıza mı koyuyorlar yoksa bi sayısı vaR yıl içinde gidip gidip alabiliyor muyuz o sayıya ulaşana kadar merak ettim :rolleyes:
Bana gelse mesajım, gider öğrenirdim 🤣🤣

Günaydın yasocum,bende iyiyim sağol seni sormalı :KK200: :KK200: sana bazen koçum diyırum ya kızmıyorsun demi ona göre demeyeyim sevdiğimden söylüyorum onuda.

Günaydınlar minnoşum,gene kime lafı çaktın bakalım
Valla abla yoruldum ya inan söyle düşmanım duruşu belli olmasi lazım ... dediğini dedim diyecek yaptığıni yaptım çirkef insanla hele ki sağı solu oynayan bir adamla tartışmak kadar zoru yok bazı insanlar yok olsun istiyorum hayatımda çok şey istiyorum biliyorum ama

Ben ölürüm onlar olmez biliyrum 😒

Valla abla yoruldum ya inan söyle düşmanım duruşu belli olmasi lazım ... dediğini dedim diyecek yaptığıni yaptım çirkef insanla hele ki sağı solu oynayan bir adamla tartışmak kadar zoru yok bazı insanlar yok olsun istiyorum hayatımda çok şey istiyorum biliyorum ama

Ben ölürüm onlar olmez biliyrum 😒
Kim bunlar minnoşum

Back