• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 4.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    625
  • Anket Kapalı .
Vallaha bihtih ya :işsiz: eşim bile dün dedi ki numaraları degistireceksin bilmediğin bir memlekete gidip gül gibi yaşayacaksın başka care yok düşün o bile yıldı :işsiz:
İmkan varsa çıkın gidin bencede.

Ayy gerçekten tam bi ABV vakası yani zorluyorlar insanı, yine aynı mahallede başka eve geçelim diye bakınıyoruz da kiralık arıyoruz ya hep satılık var🙄🙄🙄 hayırlısı olsun artık sabır çekerek oturuyoruz
İnsallah guzel gönlüne göre olur canım :KK60:

Aynen yok öle selam diyip kaçmak :KK53: :KK53:

Hocam farklı bu duygu inan bambaşka bişiymiş :KK200:

Ben bıraktım sevgiden sonra yüreğim kaldırmıyor artık :KK53:
Hanimcim bu akşam benim oğlanla konusacagim oluru var mı bir yoklayayim. Belki bebek delisi bir kızla evlenir :KK51: :KK51: :KK51:
Benim müstakbel gelin de kaynanam çocuk istiyor çildiricim valla diye bdvye konu açar...zor işler bunlar. Valla gözümü belertirim torun sevgisini yaşamayım mi benana :63::63::63:

Evet, çalıştığım fabrikayı işten çıktığımda şikayet ettim 😏
Aylarca uğraştılar 🤣🤣
Kendimi gördüm bir an bazen arayan numara hangi şikayet için arıyor acaba diye düşünüyorum kayıtlı değilse 😌

Hanimcim bu akşam benim oğlanla konusacagim oluru var mı bir yoklayayim. Belki bebek delisi bir kızla evlenir :KK51: :KK51: :KK51:
Benim müstakbel gelin de kaynanam çocuk istiyor çildiricim valla diye bdvye konu açar...zor işler bunlar. Valla gözümü belertirim torun sevgisini yaşamayım mi benana :63::63::63:
Hiç :63: :KK53:

Bulsa nolcak zırp pırt gelmezlwr en azından
Hadi bakalım belki vardır bir kız arkadaşı flan hiç belli olmaz.
İşte o zaman sen gör olayları kaygananm bebe istiyor diye celallenir.
Evet, çalıştığım fabrikayı işten çıktığımda şikayet ettim 😏
Aylarca uğraştılar 🤣🤣
Ohhh iyi yapmışsın

Back