O zaman tepsi fırlatmak nedirZaten ayrılacak olsa o şekilde yazar mıydı
Dünden beri Müge’de bir konuyu izliyordum. İçler acısı, bugün çocuk programın sonunda geldi. Ağlamaktan bir hal oldum, o çocuğun halineTövbe yarabbi yaaaa. Gündüz kuşağı izlemiyorum, sinirlenmiyorum
Yaaa nasil sinir oldum dunden beri evli ama evli degil gibi kız isteme olmusO başka bir akıl
SormaDünden beri Müge’de bir konuyu izliyordum. İçler acısı, bugün çocuk programın sonunda geldi. Ağlamaktan bir hal oldum, o çocuğun haline
Sevgi kadar güzel miYaaa nasil sinir oldum dunden beri evli ama evli degil gibi kız isteme olmus
Genc kız 21 yasindaSevgi kadar güzel mi
Olan çocuklara oluyorGenc kız 21 yasinda
Birde çocuğunun yanındaO zaman tepsi fırlatmak nedir
Aynen canımBirde çocuğunun yanında
Bağırıp çığırmak yetmemiş gibi, tepsiyi de adama doğru fırlatıyor.
Hiçbir erkek tepkisiz kalmaz o harekete.
Ya çeker gider, ya duvar yumruklar, ya tokat atar
O anki ruh haline bağlı
Boğazına da yapışabilirdi
Aynen canimya uzuldum vallaOlan çocuklara oluyor
Sürekli tiktok mudur ne halttır, orada akım yapıyorlarmış sevgilisiyle. Üstelik sevgilisi, kocasının mahalleden arkadaşıymış galibaYaaa nasil sinir oldum dunden beri evli ama evli degil gibi kız isteme olmus
Sonra bu piskopatlar,katiller nereden çıkıyorAynen canimya uzuldum valla
Heeee manyaklar evli cocuklu baskasindan hamile tiktok vay halineSürekli tiktok mudur ne halttır, orada akım yapıyorlarmış sevgilisiyle. Üstelik sevgilisi, kocasının mahalleden arkadaşıymış galiba
Benim kocada bagriyo izleme sunlariSonra bu piskopatlar,katiller nereden çıkıyor
İşte, Müge’deki o olayı izleseydin, ne demek istediğimi anlardınOlan çocuklara oluyor
Benim eşimde sevmezBenim kocada bagriyo izleme sunlari
10sene dile kolay kadini öldur annelerini kötüle sonra 2evlilik daha yapİşte, Müge’deki o olayı izleseydin, ne demek istediğimi anlardın
Gerçi bu akşam haberlerinin hepsinde çıktı
Sevgisiz,ilgisiz ortada kalan çocuklarİşte, Müge’deki o olayı izleseydin, ne demek istediğimi anlardın
Gerçi bu akşam haberlerinin hepsinde çıktı
Geldim asko ,bebelerden sonra bir de kuzen gördüm