- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Bugün bir konu vardı “tokat attı” başlığı altındaydı sanırım. Okuyun derimİnadına açıcam bu gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bir konu vardı “tokat attı” başlığı altındaydı sanırım. Okuyun derimİnadına açıcam bu gece
Bravo valla1saatte bukadar canim
Aynen oda walk walk walk diyoOda yapar
Aşkom nasılsın
Aman okudum ilk mesajı. Kesinlikle şiddetin açıklaması olamaz ama adama tepsi fırlatırsan adamın da tepesi atar. İkişi de hatalıBugün bir konu vardı “tokat attı” başlığı altındaydı sanırım. Okuyun derim
Leslie iyi aslında her yeri çalıştırıyorAynen oda walk walk walk diyo
AynenAman okudum ilk mesajı. Kesinlikle şiddetin açıklaması olamaz ama adama tepsi fırlatırsan adamın da tepesi atar. İkişi de hatalı
Aynen canim bide eva diye bir video var kıçın basın oynuyoLeslie iyi aslında her yeri çalıştırıyor
Tabi ki ikisi de hatalı, kadın adamı delirtmiş. Ben orasında değilimAman okudum ilk mesajı. Kesinlikle şiddetin açıklaması olamaz ama adama tepsi fırlatırsan adamın da tepesi atar. İkişi de hatalı
O daha iyi ozamanAynen canim bide eva diye bir video var kıçın basın oynuyo
Çok abartıyorlarTabi ki ikisi de hatalı, kadın adamı delirtmiş. Ben orasında değilim
Aramadı diye sosyal medyadaki fotoğrafı kaldır, sol parmağındaki yüzüğü çıkar demiş
Sonra gelmiş, geri döner mi? Demiş
İşte, bazen sudan sebeplerden kavgalar böyle şeylere sebep oluyor. Ne diyeceksen, sakince de ya da yapÇok abartıyorlar
Of evlilik bu kadar basit mi ya? Sanki 15 yaşında flört ediyorlarTabi ki ikisi de hatalı, kadın adamı delirtmiş. Ben orasında değilim
Aramadı diye sosyal medyadaki fotoğrafı kaldır, sol parmağındaki yüzüğü çıkar demiş
Sonra gelmiş, geri döner mi? Demiş
Boşanacaksan bırak git bir daha görüşme ama devam edeceksen mantıksız geliyorİşte, bazen sudan sebeplerden kavgalar böyle şeylere sebep oluyor. Ne diyeceksen, sakince de ya da yap
Basit görüyorlar işteOf evlilik bu kadar basit mi ya? Sanki 15 yaşında flört ediyorlar
Esrada vardi bugun 2cocugun var git baskasina hamile kal bideOf evlilik bu kadar basit mi ya? Sanki 15 yaşında flört ediyorlar
O başka bir akılEsrada vardi bugun 2cocugun var git baskasina hamile kal bide
Zaten ayrılacak olsa o şekilde yazar mıydıBoşanacaksan bırak git bir daha görüşme ama devam edeceksen mantıksız geliyor
Tövbe yarabbi yaaaa. Gündüz kuşağı izlemiyorum, sinirlenmiyorumEsrada vardi bugun 2cocugun var git baskasina hamile kal bide
Dün gördüm galibaEsrada vardi bugun 2cocugun var git baskasina hamile kal bide