- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
site tuhaf heralde dımı bugun yıneNe yapalım, bugün kapı dışarı atılıp duruyoruz
Sen ne yapıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
site tuhaf heralde dımı bugun yıneNe yapalım, bugün kapı dışarı atılıp duruyoruz
Sen ne yapıyorsun
Hayırlı günler canımHayırlı günler
Bir sorun var demekYarım saat evveline kadar, sürekli kapı dışarı edildik
Anaaaa bide tencere kapağımı açtı şimdi,çakaydın hemen sen nasıl nevoşun yaptığı yemeğin kapağını açarsın tez kellesi vurula merkezinYok abla ya dışarıdan gelip tencerenin kapağını açtı diye kızdım
Tuhaf az kalırsite tuhaf heralde dımı bugun yıne
Grip olmuş azcıksite tuhaf heralde dımı bugun yıne
Üstünü değiştirip el yıkamadan mutfağıma giremezAnaaaa bide tencere kapağımı açtı şimdi,çakaydın hemen sen nasıl nevoşun yaptığı yemeğin kapağını açarsın tez kellesi vurula merkezin
Al işte bir safiyede buradaÜstünü değiştirip el yıkamadan mutfağıma giremez
Hapşırdıkça uçuşa geçiyoruzGrip olmuş azcık
Covid olmasınGrip olmuş azcık
Aynen abla öyle takıntılıyımAl işte bir safiyede burada
Uzaya de uğrarız dimiHapşırdıkça uçuşa geçiyoruz
Yok yok değil grip olmuşCovid olmasın
Yapma böle şeyler merkezimeAynen abla öyle takıntılıyım
Uzaya Mune’siz gidemeyizUzaya de uğrarız dimi
Gelmeden yıkadım,arabamıza bindim geldim diyor.Apartman girişinde dezenfektan sıkmışYok yok değil grip olmuş
Yapma böle şeyler merkezime
Ben seni götürcem söz korkma evladım takıl bana hayatını yaşaUzaya Mune’siz gidemeyiz
Kayboluruz, oranın yerlisi kendisi
Sora sora mars bulunurUzaya Mune’siz gidemeyiz
Kayboluruz, oranın yerlisi kendisi
Ben jüpitere gitmek istiyorumBen seni götürcem söz korkma evladım takıl bana hayatını yaşa
Sen şimdi kesin giriştede dezenfektan koymuşsundur demiGelmeden yıkadım,arabamıza bindim geldim diyor.Apartman girişinde dezenfektan sıkmış
Olsun benim için yeterli değil
Apartman girişimizde varSen şimdi kesin giriştede dezenfektan koymuşsundur demi
Bir arada artur ateş ölçerler varya cam olanlardan onunla alnının ateşini ölçüyordu