- 20 Mart 2008
- 140.603
- 210.791
- 60
Beyzaden almadımı seni içeri yoksa gidip çakayım hemenEvet
Kapının önünde uyudum
Sabahta çilingir çağırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyzaden almadımı seni içeri yoksa gidip çakayım hemenEvet
Kapının önünde uyudum
Sabahta çilingir çağırdım
Bu yırtmaç parçasız kapanır ise yürümekte zorlanırsın ablamBana uzun geldi sadece .
Yırtmaç gene olacak sadece kapanacak azıcık
Benimki misafire hic kizmaz ama aksam girdik birbirimizeSenin
Benimki kızmaz
Şehzadem uyurken çıktım, eve dönesim gelmediBeyzaden almadımı seni içeri yoksa gidip çakayım hemen
Neden kiBenimki misafire hic kizmaz ama aksam girdik birbirimize
Çaksaydin bitaneŞehzadem uyurken çıktım, eve dönesim gelmedi
Yatağın köşesine sıkışmıştım, üstümde kol bacak
Kulağımın dibinde horultu
Gerizekalı iste yangin tüpünü gecen üst katakoymus sanki lazim oluyo gibi aklina ne geliyosa bende onu ortaliktan kaldirdim unuttum koydugum yeri neymis yangin cikarsaymi lazim olumusta ama nasil bagriyo ne yiyip ne iciyosa dengesizNeden ki
Önceden sadece sırtüstü yatınca horluyordu, artık yatış şeklinin önemi yok Her türlü kükreme sesiÇaksaydin bitane
Ne oldu öyleBenimki misafire hic kizmaz ama aksam girdik birbirimize
Çakaydın hemen bir taneŞehzadem uyurken çıktım, eve dönesim gelmedi
Yatağın köşesine sıkışmıştım, üstümde kol bacak
Kulağımın dibinde horultu
Önceden sadece sırtüstü yatınca horluyordu, artık yatış şeklinin önemi yok Her türlü kükreme sesi
İşe giderken, öğlene kadar aramayayım canım, uyu dedi
Uyuyamadım
Bir duvara monteleseymiş naletGerizekalı iste yangin tüpünü gecen üst katakoymus sanki lazim oluyo gibi aklina ne geliyosa bende onu ortaliktan kaldirdim unuttum koydugum yeri neymis yangin cikarsaymi lazim olumusta ama nasil bagriyo ne yiyip ne iciyosa dengesiz
Valla bıktım artikBir duvara monteleseymiş nalet
Her şeyi sen mi düşüneceksin, o kadar işle akılda kalmaz ki
Günaydın parimGüüü naaayy dddıııınnn
Gunaydin canimGüüü naaayy dddıııınnn
Nalet işteGerizekalı iste yangin tüpünü gecen üst katakoymus sanki lazim oluyo gibi aklina ne geliyosa bende onu ortaliktan kaldirdim unuttum koydugum yeri neymis yangin cikarsaymi lazim olumusta ama nasil bagriyo ne yiyip ne iciyosa dengesiz
Horlama bizde de var bazen kaçıyorum yataktan sende horluyon diyor banaÖnceden sadece sırtüstü yatınca horluyordu, artık yatış şeklinin önemi yok Her türlü kükreme sesi
İşe giderken, öğlene kadar aramayayım canım, uyu dedi
Uyuyamadım
GüaydınlarGüüü naaayy dddıııınnn
Obez statüsünde kiloluyken grip olunca ya da çok yorgunken bende horluyordum ablamNalet işte
Horlama bizde de var bazen kaçıyorum yataktan sende horluyon diyor bana
Güaydınlar
Dün gelemedim gelseydim tesellş olurdum seninle Bunlar hayırsız bekleme birşeyÇok uzgunum ya birinizde teselli etmiyor HAbibte bir soda ceksene bana içim yaniyor
En iyi sen anlarsın kaynana-elti-görümce işlerindenDün gelemedim gelseydim tesellş olurdum seninle Bunlar hayırsız bekleme birşey