Gümaydın fülüzüm
Senin boyuna göre nasil duruyo abla o önemli bence dizinden baya asadaysa kes zaten guzel durmazEki Görüntüle 2789889
Hanımlar fikir alayım sizden de,bu kıyafeti geöen sene trendyoldan almıştık,boyu uzun zaten mankende dal gibi.
Diyorum ki boyu uzunmu olsun yada yırtmaçı biraz kapatıp boyumu kısalttırsam.
Sonra disardami kaldin
Üstünde nasıl durduğuna bağlı ablamHanımlar fikir alayım sizden de,bu kıyafeti geöen sene trendyoldan almıştık,boyu uzun zaten mankende dal gibi.
Diyorum ki boyu uzunmu olsun yada yırtmaçı biraz kapatıp boyumu kısalttırsam.
Dizden epey aşağıda zaten diz altı olursa daha iyi olur sanki yırtmacıda biraz kapanırsa iyi olur.Senin boyuna göre nasil duruyo abla o önemli bence dizinden baya asadaysa kes zaten guzel durmaz
Dizden aşağıda epey uzun durdu.
EvetSonra disardami kaldin
Evet abla boyle elbiseler dizalti guzel oluyo aslında yirtmacta guzel durmus cok uzunsa diz alti kes şık dururDizden epey aşağıda zaten diz altı olursa daha iyi olur sanki yırtmacıda biraz kapanırsa iyi olur.
Donmamısin amaEvet
Kapının önünde uyudum
Sabahta çilingir çağırdım
Yırtmacı ancak kesilen parça ile kapattırabilirsin ablam, yoksa elbisenin formu bozulurDizden aşağıda epey uzun durdu.
Ateş yaktımDonmamısin amahalaa burdasin
Kiz yazaydinya whatspatan aldiraydim seniAteş yaktım
Öğleni bulsaydı yazacaktımKiz yazaydinya whatspatan aldiraydim seni
Senin naletmi benim naletmiÖğleni bulsaydı yazacaktım
Nalet kızar diye yazmadım
Bana uzun geldi sadece .Evet abla boyle elbiseler dizalti guzel oluyo aslında yirtmacta guzel durmus cok uzunsa diz alti kes şık durur
Yırtmaç gene olacak sadece kapanacak azıcıkYırtmacı ancak kesilen parça ile kapattırabilirsin ablam, yoksa elbisenin formu bozulur