Kesinlikle askomÇok yakışacak
Yanına arkadaş 1 adet alsaydın ya cancağzımMarkette askitolarimi gördüm
Direndim cancagizim,almadan döndüm, yerine çamaşır suyu aldim,temizlik yapayım bariYanına arkadaş 1 adet alsaydın ya cancağzım
Sende benim gibi, her markete gidişte, muhakkak temizlik ürünü alanlardansın yaniDirendim cancagizim,almadan döndüm, yerine çamaşır suyu aldim,temizlik yapayım bari
Dun yumuşatıcı,bugun çamaşır suyuSende benim gibi her markete gidişte muhakkak temizlik ürünü alanlardansın yani
4 çeşit çamaşır suyu, çeşit çeşit mutfak spreyleri, banyo ve wc jelleri, duvar silmek için ayrı spreyler, koltuk silmek için ayrı deterjanlarDun yumuşatıcı,bugun çamaşır suyuönceki turda da bulaşık deterjanı almıştım evet
Onu da deneyeyim, bunu da derken ev Kadir Ezildi’nin evine döndüDun yumuşatıcı,bugun çamaşır suyuönceki turda da bulaşık deterjanı almıştım evet
Napalim,kendimizi Anteplere mi vuralım4 çeşit çamaşır suyu, çeşit çeşit mutfak spreyleri, banyo ve wc jelleri, duvar silmek için ayrı spreyler, koltuk silmek için ayrı deterjanlar
Kocam kafayı yedin iyice diyor
Ayri bir dünya ama ,mis kokulu,rengarenkOnu da deneyeyim, bunu da derken ev Kadir Ezildi’nin evine döndü
Çok iyi keşiflerim varAyri bir dünya ama ,mis kokulu,rengarenk
Evet ya,adına aldanıp aldiklarim fos çıktı benim deÇok iyi keşiflerim var
Yüzüne bile bakmayacağın ürünler öyle güzel çıkıyor ki, ambalaja aldanmamak lazım
1 aydır duvar silmedim mesela, bu ara silmem lazım. Bir sprey var, aklın durur
Sıktığım anda sigara isi sarı sarı akmaya başlıyor
Yarın Solo temizlik mendillerini kullanacağımEvet ya,adına aldanıp aldiklarim fos çıktı benim de
Bana gelmediYarın Solo temizlik mendillerini kullanacağım
O da gelmedi cancagizimKargo mesajı geldi ise, gelir
O zaman şansına küs cancağzımO da gelmedi cancagizim
Latif Doğan kadar küstüm cancagizimO zaman şansına küs cancağzım
Hangi sprey o?Çok iyi keşiflerim var
Yüzüne bile bakmayacağın ürünler öyle güzel çıkıyor ki, ambalaja aldanmamak lazım
1 aydır duvar silmedim mesela, bu ara silmem lazım. Bir sprey var, aklın durur
Sıktığım anda sigara isi sarı sarı akmaya başlıyor