Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 3. haftayı kazanırsak 4. ye katılabiliyor muyuz?Niye herkes 3. Haftada
Tabii,ama ödülü 1 kere alabiliyorsunKızlar 3. haftayı kazanırsak 4. ye katılabiliyor muyuz?
Tar-pa Sihirbaz diye bir temizleme ürünü, her yerde var mı bilmiyorumHangi sprey o?
Tabi kiKızlar 3. haftayı kazanırsak 4. ye katılabiliyor muyuz?
Oylama daha çok yeni cancağzımNiye herkes 3. Haftada
Sen nerden aldınTar-pa Sihirbaz diye bir temizleme ürünü, her yerde var mı bilmiyorum
Özellikle duvar ve camlardaki sigara isini temizlemesi çok kolay, ovmak yok
Eki Görüntüle 2787580 Eki Görüntüle 2787581
Burayi adres verip orda kaldi herkes cancagizim,neyse,mecbur geleceklerOylama daha çok yeni cancağzım
İnternette varmış, yorumları da iyi. Alınır bu.Tar-pa Sihirbaz diye bir temizleme ürünü, her yerde var mı bilmiyorum
Özellikle duvar ve camlardaki sigara isini temizlemesi çok kolay, ovmak yok
Eki Görüntüle 2787580 Eki Görüntüle 2787581
Kazanamazsam zaten katılacağım da kazanırsam da katılırım o zaman. Aklımda bir fikir daha vardı, bakayım ona ne diyecekler.Tabii,ama ödülü 1 kere alabiliyorsun
Ben önce Salı pazarından 2 adedini 20₺’ya aldım ve çok memnun kaldım. Bitince yine almak İçin gittim, fiyatı yükseltmişlerdi. 2 adedi 30₺ aldım ve onların birini anneme, diğerini kayınvalideme verdimİnternette varmış, yorumları da iyi. Alınır bu.
Guzel olur,katil bence de ,ilk hafta birinci olanlar da hala katılıyor:))Kazanamazsam zaten katılacağım da kazanırsam da katılırım o zaman. Aklımda bir fikir daha vardı, bakayım ona ne diyecekler.
Cok ucuza almışsınBen önce Salı pazarından 2 adedini 20₺’ya aldım ve çok memnun kaldım. Bitince yine almak İçin gittim, fiyatı yükseltmişlerdi. 2 adedi 30₺ aldım ve onların birini anneme, diğerini kayınvalideme verdim
Geçen gün buranın yerel bir marketinde, tanesi 8₺ buldum ve yine 2 adet aldım
Stok benim işim
İnternette kaç lira?
Üzerinde tanesi 30₺ yazıyor ama o fiyata hiç almadım
Evet cancağzım, eşim de şaşırdı. Hemen alalım dediCok ucuza almışsın
Bence de cancagizim,bulursan affetmeEvet cancağzım, eşim de şaşırdı. Hemen alalım dedi
Haftaya eşim kontrole gittiğinde bakacağım yine, var ise alırımBence de cancagizim,bulursan affetme
İnsallah bulursun :))Haftaya eşim kontrole gittiğinde bakacağım yine, var ise alırım
Bir beğenmedimci daha geldi 3’eİnsallah bulursun :))
İnşallah cancağzımİnsallah bulursun :))
bitmiyorlarBir beğenmedimci daha geldi 3’e