- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Sağolasın cancağzımGecmis olsun cancagizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın cancağzımGecmis olsun cancagizim
164 çıktı, normal canımŞekeri mi düşmüştü acaba
Sağolasın cancağzım
Çok geçmiş olsun:/Doktora götürecek misiniz?Ağzı falan yamulmuş, kaynanamın çığlıklarına koştum, birden olmuş. Tansiyonu, şekeri normal
İyi şimdi, bir şimşek patladı gözümde dedi. Kaynamam bırakma beni sakın diye ağlıyordu falan.
Başım zonkluyor
Ayy cok korkarım bence ani seyler ya tansıyon ya sekerden okuyor ama belkımsen gıdıp ölcene kadar falan düzelmiştir allah beterınden saklasınAğzı falan yamulmuş, kaynanamın çığlıklarına koştum, birden olmuş. Tansiyonu, şekeri normal
İyi şimdi, bir şimşek patladı gözümde dedi. Kaynamam bırakma beni sakın diye ağlıyordu falan.
Başım zonkluyor
Allah Allah,Geçmiş olsun canim.164 çıktı, normal canım
Yüksek mi her zaman nasıl oluyor?164 çıktı, normal canım
Aynen o an oynamış olabilir bunlar.Ayy cok korkarım bence ani seyler ya tansıyon ya sekerden okuyor ama belkımsen gıdıp ölcene kadar falan düzelmiştir allah beterınden saklasın
Ona göre normal canım, 150 ile 180 arasında gidiyorYüksek mi her zaman nasıl oluyor?
O zaman onlar sıkıntı değil:/Ona göre normal canım, 150 ile 180 arasında gidiyor
Öğleden sonra aşısı için gidecek diye götürtmedi, o zaman görünecekmiş doktora daÇok geçmiş olsun:/Doktora götürecek misiniz?
Acaba aşı olacak diye panik mi oldu:/Bazıları korkuyor.Mesela benim kayınpeder başta olmak istemedi.Korkuyordu:)Öğleden sonra aşısı için gidecek diye götürtmedi, o zaman görünecekmiş doktora da
Olabilir de, öğleden sonra anlaşılır. Eniştenin hastanede olacak aşısı, aradım enişteyi, gidince gösterecek arkadaşlarınaAcaba aşı olacak diye panik mi oldu:/Bazıları korkuyor.Mesela benim kayınpeder başta olmak istemedi.Korkuyordu:)
İnşaallah bir sıkıntı çıkmaz:)Olabilir de, öğleden sonra anlaşılır. Eniştenin hastanede olacak aşısı, aradım enişteyi, gidince gösterecek arkadaşlarına
inan ki hiç görmedim annem,başın sağolsun Rabbim sana evlatlarına uzun ömür versin.İnan çok üzüldüm Mekanı cennet olsun.Günaydın iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın görmedin galiba eşim vefat etti
Hayırlı olsun canımİnşaallah bir sıkıntı çıkmaz:)
Annemde dün oldu:)Olsunlar bizde rahatlayalım:)
Günaydın fasulyeGünaydınlar herkese