Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım iyimisin
Günaydın hemsomİyiyim,sen nasılsın? Burda kendine yağıyor resmen yaGünaydın canım iyimisin
Kar bahcede 1metre oldu caddeler acik sadece
Iyiyim bende sağolGünaydın hemsomİyiyim,sen nasılsın? Burda kendine yağıyor resmen ya
Burda bu yağışta hic tutmadiDownTowna da gidemezsin hemsoIyiyim bende sağol
Oyleymis canim kardesimde oyle dedi ama bizim camlar bile acilmadi busabah traktörler kaplanmis gozukmuyo
Tipi var gercekten canim disarda göźgözü görmuyo hayirlisi artik hakkimizdaBurda bu yağışta hic tutmadiDownTowna da gidemezsin hemso
Amin canim,tipi bitince artıkTipi var gercekten canim disarda göźgözü görmuyo hayirlisi artik hakkimizda
Cancağzım
Günaydın canım
Geçmiş olsun:/Hayırdır neyi var.Cancağzım
Kayınpederim rahatsızlandı, yukardaydım
Burası da aldı başını gidiyorGünaydın hemsomİyiyim,sen nasılsın? Burda kendine yağıyor resmen ya
Gecmiş olsunnCancağzım
Bana gelmeden bitecekBurası da aldı başını gidiyor
Kar çok kalınlaştı ve hızlandı
Ağzı falan yamulmuş, kaynanamın çığlıklarına koştum, birden olmuş. Tansiyonu, şekeri normalGeçmiş olsun:/Hayırdır neyi var.
Gecmis olsun cancagizimCancağzım
Yazik yaAğzı falan yamulmuş, kaynanamın çığlıklarına koştum, birden olmuş. Tansiyonu, şekeri normal
İyi şimdi, bir şimşek patladı gözümde dedi. Kaynamam bırakma beni sakın diye ağlıyordu falan.
Başım zonkluyor
❤Günaydın canım
Sağolasın canımGecmiş olsunn
Şekeri mi düşmüştü acabaAğzı falan yamulmuş, kaynanamın çığlıklarına koştum, birden olmuş. Tansiyonu, şekeri normal
İyi şimdi, bir şimşek patladı gözümde dedi. Kaynamam bırakma beni sakın diye ağlıyordu falan.
Başım zonkluyor