Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim, gerçekten göndermiş kadar oldunuz 🙏💜 ben renkli şeylere bayılırım, hele perdede harika durmuş bence😍🤗
İşimi görür diyosan yıkar paklar gönderirim valla,aynı kumaştan bulsam yenisini bile dikerdim nolcak.
Ben paylaşmalı şeyleri severim,toplumca çok fazla tüketim çılgını olduk.daha yıllarca kullanbileceğimiz şeyleri atıp yenisini alıyoruz,hiç hoş değil gerçekten ama ben neredeyse bedava mal ediyorum.o perde en fazla 20 ₺ dir.maddi bir değeri yok yani.iş görsün kız çok sevinirim 😍

İşimi görür diyosan yıkar paklar gönderirim valla,aynı kumaştan bulsam yenisini bile dikerdim nolcak.
Ben paylaşmalı şeyleri severim,toplumca çok fazla tüketim çılgını olduk.daha yıllarca kullanbileceğimiz şeyleri atıp yenisini alıyoruz,hiç hoş değil gerçekten ama ben neredeyse bedava mal ediyorum.o perde en fazla 20 ₺ dir.maddi bir değeri yok yani.iş görsün kız çok sevinirim 😍
Yaa çok tatlısınız gerçekten, sitede de perde teklifi alacağım hiç aklıma gelmezdi🤪 gerçi benim yüzsüzlugum🤪🤪

Yazık bacım, inandılar 🤭

Kız noliyiiii yaaa yinemi kekleniyoss abla degilmi o :deli:
Hemen ispatlayayım :KK70:
PicsArt_02-09-04.32.34.jpg

X