- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Yemek yarışmasındaBen direkt perdeye ışınladım, hatta yaklaştırıp perdeye baktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek yarışmasındaBen direkt perdeye ışınladım, hatta yaklaştırıp perdeye baktım
Dedim ya nevoş yemek dışında herşeye bakıyorum ben ondan kaybediyorum zaten insanlar napmış bi incele dimiYemek yarışmasında
İşimi görür diyosan yıkar paklar gönderirim valla,aynı kumaştan bulsam yenisini bile dikerdim nolcak.Çok teşekkür ederim, gerçekten göndermiş kadar oldunuz ben renkli şeylere bayılırım, hele perdede harika durmuş bence
Sen kendin içinde öyle yapıyorsunTabak önemli çevre değilDedim ya nevoş yemek dışında herşeye bakıyorum ben ondan kaybediyorum zaten insanlar napmış bi incele dimi
Yaa çok tatlısınız gerçekten, sitede de perde teklifi alacağım hiç aklıma gelmezdi gerçi benim yüzsüzlugumİşimi görür diyosan yıkar paklar gönderirim valla,aynı kumaştan bulsam yenisini bile dikerdim nolcak.
Ben paylaşmalı şeyleri severim,toplumca çok fazla tüketim çılgını olduk.daha yıllarca kullanbileceğimiz şeyleri atıp yenisini alıyoruz,hiç hoş değil gerçekten ama ben neredeyse bedava mal ediyorum.o perde en fazla 20 ₺ dir.maddi bir değeri yok yani.iş görsün kız çok sevinirim
Evet kendimede aynısını yapıyorum yaa doğru diyorsun nevoşSen kendin içinde öyle yapıyorsunTabak önemli çevre değil
Bu hafta yemeğin ön planda olsunYani yiyeceğinEvet kendimede aynısını yapıyorum yaa doğru diyorsun nevoş
Eğer katılırsam öyle yaparım nevoş önden önden cekerim✌Bu hafta yemeğin ön planda olsunYani yiyeceğin
Yazık bacım, inandılarİşimi görür diyosan yıkar paklar gönderirim valla,aynı kumaştan bulsam yenisini bile dikerdim nolcak.
Ben paylaşmalı şeyleri severim,toplumca çok fazla tüketim çılgını olduk.daha yıllarca kullanbileceğimiz şeyleri atıp yenisini alıyoruz,hiç hoş değil gerçekten ama ben neredeyse bedava mal ediyorum.o perde en fazla 20 ₺ dir.maddi bir değeri yok yani.iş görsün kız çok sevinirim
İyi geceler kuzummBen yatıyorum pınar beyazcılar hepinize iyi gecelerr yarın görüşmek üzere
Perimmİyi geceler kuzumm
Kız noliyiiii yaaa yinemi kekleniyoss abla degilmi oYazık bacım, inandılar
Kuzuumm iyi geceler, çok keyiflendim seninle de sohbet edince, cok güzell oldu her gün bize birazcık vakit ayırsan boyle tadından yenmezsin beybito allah rahatlık versin, muck muck,kalp kalp kalpBen yatıyorum pınar beyazcılar hepinize iyi gecelerr yarın görüşmek üzere
Kız noliyiiii yaaa yinemi kekleniyoss abla degilmi o
Hayırlı gecelerBen yatıyorum pınar beyazcılar hepinize iyi gecelerr yarın görüşmek üzere
Ben direkt perdeye ışınladım, hatta yaklaştırıp perdeye baktım
Estağfurullah olur mu öyle şey,tamamen tesadüf gelişti herşey.nereden bileceksin ki o gün yenilemeye kalktığımı :)Yaa çok tatlısınız gerçekten, sitede de perde teklifi alacağım hiç aklıma gelmezdi gerçi benim yüzsüzlugum
Hemen ispatlayayımKız noliyiiii yaaa yinemi kekleniyoss abla degilmi o
Soda genzime kaçtı deliEstağfurullah olur mu öyle şey,tamamen tesadüf gelişti herşey.nereden bileceksin ki o gün yenilemeye kalktığımı :)
Kız noldu helalSoda genzime kaçtı deli