- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Bende bugün başladımSus sus diyetteyim zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün başladımSus sus diyetteyim zaten
Fevkaladenin fevkindeAllahım bazende içine bülent ersoy kacıyo bilmukabele
Aklı cıkar elalisin yazıkİmkan olsa iner
Shop olduğunu anladım ortalı durmuyorduYok yaaaa işin kamera arkası öyle değil
Tv yok odada teee terastakini kucaklayıp getirdim.komodini ayak ucuna çektim.anten yetişmedi tv göstermiyo shopla film yapıştırdım.ağacı merdivenden kucakladım.ve bütün çekim bittikten sonra tepsiyi mutfağa götürüp orda yedim
Ömrü hayatımda yatakta bişey yemedim yemem
O zaten eskidi atacağım diyorAklı cıkar elalisin yazık
Hersey show muydu o titanictemi showduYok yaaaa işin kamera arkası öyle değil
Tv yok odada teee terastakini kucaklayıp getirdim.komodini ayak ucuna çektim.anten yetişmedi tv göstermiyo shopla film yapıştırdım.ağacı merdivenden kucakladım.ve bütün çekim bittikten sonra tepsiyi mutfağa götürüp orda yedim
O perdeyi eve taşınırken dikmiştim o zaman oturma odasıydı.şimdi hem eskidi kedi tırmaladı hep,hem de rengi uymuyo diye o gün yeni kumaş aldım.bunları da geri dönüşüme atarım dedim o akşam sen perdelere takıldın,bu kadar olur:)Bu perde niye sadece benim dikkatimi çektimi anlamadım
Ay bende inceledim, bi gariplik var dedimShop olduğunu anladım ortalı durmuyordu
Eee o zaman mustehakO zaten eskidi atacağım diyor
Show time, perde inerHersey show muydu o titanictemi showdu
Ben hemen anladımAy bende inceledim, bi gariplik var dedim
Kargoya versin yollasınEee o zaman mustehak
Nazar etmemAklı cıkar elalisin yazık
Herseyı bagla perdeye emiShow time, perde iner
Kornişi de yeniledim 1 tüp silikon sıktım beni bile taşırİnşallah aniden kornişten inivermez perde elalis uyurken
Çok teşekkür ederim, gerçekten göndermiş kadar oldunuz ben renkli şeylere bayılırım, hele perdede harika durmuş benceO perdeyi eve taşınırken dikmiştim o zaman oturma odasıydı.şimdi hem eskidi kedi tırmaladı hep,hem de rengi uymuyo diye o gün yeni kumaş aldım.bunları da geri dönüşüme atarım dedim o akşam sen perdelere takıldın,bu kadar olur:)
Azcık eli yüzü düzgün olsa valla atacağıma gönderirdim sana ama beğenmezsin :)
Eee sende herseyı saglama almıssın ama napaın bu kız sımdıKornişi de yeniledim 1 tüp silikon sıktım beni bile taşır
Assosyel'in gözü kaldı.O iner ordanKornişi de yeniledim 1 tüp silikon sıktım beni bile taşır
Anam o senmiydin abla kız Allah seni ne etmeye canomu bu degilmi diye diye beynim error verdi burdaYok yaaaa işin kamera arkası öyle değil
Ben direkt perdeye ışınladım, hatta yaklaştırıp perdeye baktımAssosyel'in gözü kaldı.O iner ordan