Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle oldu:)Evet, bu defa sunumdan çok, hatıra canlanmasına bakıldı![]()
BalinaBu balina mı, köpek balığı mıEki Görüntüle 2787960
Bu kk beni öldürdüİşte canım sunuma bakılmadı:)Ona bende şaşırdım:)
Anamm köpek balığı valaBu balina mı, köpek balığı mıEki Görüntüle 2787960
Dikkat etmiyorlar işte sonrada ateşleniyorlar hemen .Sağolasın ablam iyi olmuş:)
Evet abla bence de üşüttü hiç dikkat etmiyor.
Aslında fikrinde sunumunda iyiydi:)Bu kk beni öldürdü![]()
İnan bakıyorum abla oraya ama işteAraştırma yap canım gece pintereste bir şeye bakıyordum ,aman öyle yerlere girdim oradan oraya Allah'ım sunumlar yıkılıyor.Aynısı olmaz belki ama zihninde değişim oluşuyor:)
Yelek giy,süveter giy diye dilimde tüy bitiyor:)Dikkat etmiyorlar işte sonrada ateşleniyorlar hemen .
Hoşgeldin canım 4. De olucak ha gayretBu kk beni öldürdü![]()
Olacak olacak inşaallahİnan bakıyorum abla oraya ama işte![]()
Bende fikir oy alır diye düşünmüştüm nevoş ama alakası yok , üç yarışmadır aynısı oluyordu onu farkettim. Önemli olan fikir değil resimAslında fikrinde sunumunda iyiydi:)
Ama oyların artı bir gelişme var demek:)
Perişim de aynı ben kuzum benimİnan bakıyorum abla oraya ama işte![]()
Evet abla alsemde öyleydi yavaş yavaş yükseldiYasmin'e dedim yaklaştın 3.de olacak![]()
Çok baştan savma yaptım ama Nevoş, hiç özenmedim yaniYasmin'e dedim yaklaştın 3.de olacak![]()
İşte bütünlük canım :)Fikir,görsel ve resim kalitesi:)Bende fikir oy alır diye düşünmüştüm nevoş ama alakası yok , üç yarışmadır aynısı oluyordu onu farkettim. Önemli olan fikir değil resim![]()
Öyle olur bakBoş evlerden birine yollarız![]()
Biliyorum:)Ama işte tabaktaki sana basit ama herkes öyle yapamaz:)Çok baştan savma yaptım ama Nevoş, hiç özenmedim yani![]()