Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle oldu:)Evet, bu defa sunumdan çok, hatıra canlanmasına bakıldı
BalinaBu balina mı, köpek balığı mı Eki Görüntüle 2787960
Bu kk beni öldürdüİşte canım sunuma bakılmadı:)Ona bende şaşırdım:)
Anamm köpek balığı valaBu balina mı, köpek balığı mı Eki Görüntüle 2787960
Dikkat etmiyorlar işte sonrada ateşleniyorlar hemen .Sağolasın ablam iyi olmuş:)
Evet abla bence de üşüttü hiç dikkat etmiyor.
Aslında fikrinde sunumunda iyiydi:)Bu kk beni öldürdü
İnan bakıyorum abla oraya ama işteAraştırma yap canım gece pintereste bir şeye bakıyordum ,aman öyle yerlere girdim oradan oraya Allah'ım sunumlar yıkılıyor.Aynısı olmaz belki ama zihninde değişim oluşuyor:)
Yelek giy,süveter giy diye dilimde tüy bitiyor:)Dikkat etmiyorlar işte sonrada ateşleniyorlar hemen .
Hoşgeldin canım 4. De olucak ha gayret ❤Bu kk beni öldürdü
Olacak olacak inşaallahİnan bakıyorum abla oraya ama işte
Yasmin'e dedim yaklaştın 3.de olacakHoşgeldin canım 4. De olucak ha gayret ❤
Bende fikir oy alır diye düşünmüştüm nevoş ama alakası yok , üç yarışmadır aynısı oluyordu onu farkettim. Önemli olan fikir değil resimAslında fikrinde sunumunda iyiydi:)
Ama oyların artı bir gelişme var demek:)
Perişim de aynı ben kuzum benimİnan bakıyorum abla oraya ama işte
Evet abla alsemde öyleydi yavaş yavaş yükseldiYasmin'e dedim yaklaştın 3.de olacak
Çok baştan savma yaptım ama Nevoş, hiç özenmedim yaniYasmin'e dedim yaklaştın 3.de olacak
İşte bütünlük canım :)Fikir,görsel ve resim kalitesi:)Bende fikir oy alır diye düşünmüştüm nevoş ama alakası yok , üç yarışmadır aynısı oluyordu onu farkettim. Önemli olan fikir değil resim
Öyle olur bakBoş evlerden birine yollarız
Biliyorum:)Ama işte tabaktaki sana basit ama herkes öyle yapamaz:)Çok baştan savma yaptım ama Nevoş, hiç özenmedim yani