- 4 Kasım 2019
- 27.512
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.395
- 598
- 29
Asla ablacım dilim yandıSağol canım benimAyyy sen ne güzel oldun böyle bence bu nickini asla bırakma
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla ablacım dilim yandıSağol canım benimAyyy sen ne güzel oldun böyle bence bu nickini asla bırakma
![]()
Sağol canım dün öğleden sonra birden ateşi çıktı ve huysuzlaştı,yemekte yemiyor:/Geçmiş olsun nevoşumnesi var?
Bana sorma bak arkadaşlara sor onlarda yardım etsinTamam abla dikkat etcem bu sefer![]()
Sen kim bunları yapmak kimNeden demiyorsun ki ben yaptım işte![]()
Kıyamam ben ona. çok da yakışıklı. Nazar mı değdi naptıSağol canım dün öğleden sonra birden ateşi çıktı ve huysuzlaştı,yemekte yemiyor:/
Sağol canım
Geçmişler olsun canım benimAteş ve halsizlik var bir şey yediremiyorum.Yani umarım öyledir:/
Sağol canım
İnşaallah canım başka bir şey olmasında:)Bu sefer kocamı kapıya koyarımBiran önce iyileşir umarım
Sor bak kim verdi gazı evvayaSağol canım benimAyyy sen ne güzel oldun böyle bence bu nickini asla bırakma
![]()
Özel bölme yaptırn olmazsa. Orda yaşasınİnşaallah canım başka bir şey olmasında:)Bu sefer kocamı kapıya koyarım![]()
Sağol canım olabilir:)Kıyamam ben ona. çok da yakışıklı. Nazar mı değdi naptı![]()
Çok iyi olmuş ablamSor bak kim verdi gazı evvaya![]()
Kızlar nasıllar ateş filan yoktur umarım.İnşaallah canım başka bir şey olmasında:)Bu sefer kocamı kapıya koyarım![]()
Yok direk annesinin evineÖzel bölme yaptırn olmazsa. Orda yaşasın![]()
Tamam ablaBana sorma bak arkadaşlara sor onlarda yardım etsin![]()
Yok ablam onlarda sıkıntı yok:)Kızlar nasıllar ateş filan yoktur umarım.
Sağol canımGeçmişler olsun canım benim![]()
Onlarada bulaştırırYok direk annesinin evine![]()
Bak bak. ArtistSağol canım olabilir:)
Kendinden çok emin zaten gülüşünü herkes çok beğeniyor.Pınar beyaz çıkınca anne beni gülerken çekersin kesin 1. oluruz diyordu![]()