Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Bence her kadin zayıf olacak diye bisey yok her halimizle guzeliz ❣
Kesinlikle katılıyorum, bazı kişilere kilo çok yakışıyor, bazı kişilere zayıf olmak yakışmıyor, sağlık sınırlarındaki kiloda sıkıntı yok bence, bazıları daha kiloludur ama vücudu sıkıdır, kasları güçlüdür, ben zayıfım ama selülitliyim çünkü karbonhidratlı ve yağlı şeyleri çok seviyorum

Ben de zayıfım ama kendimi bildiğimden beri kalçalarımda selülit ve çatlaklarım var. Hayatım boyunca hiçbir zaman 55’ten fazla, 47’den de düşük olmadım. Lise mezuniyet elbisem var yatak altında, ilk günkü gibi giyebiliyorum. geçen aylarda ilaç kullanıyordum, onlar yine 54-55 yapmıştı. Şu an yine 52-53 arası gidiyorum kilo olarak. gel gör ki vücut pek orantılı değil. Armut diyorlar sanırım. meme yok ama basen var genişçe. Herkes çok zayıfsın diyor ama bence memelerim olsa otomatik olarak 1-2 kilo eklenecek ve zayıf gözükmeyeceğim

Sen sus, 2 gramcık

Mutfaktayken yikiyorm bende sorma surekli ve surekli

Bende tatli seyleri cok seviyorm vazgeçemiyorum

Üniversite 1. Sınıfa gidiyorum, o yaz nasıl sıcak anlatamam. Safi su içiyorum ve meyve filan yiyorum. Süt Nesquik filan. 53 kiloydum o zaman. 4 günde 6 kilo vermiştim tartı 47’yi göstermişti. sonra korktum, dedim anoreksiya filan olucam galiba. Düzelttim kendimi

Benden bir tane daha benim 2 kızım var, hamilelik ve doğum da değiştirmedi kilomu, hala gelinliğimi rahatça giyerim ama yazdığım gibi sıkı vücut, selülitsiz bacak istiyorum

Benden bir tane daha benim 2 kızım var, hamilelik ve doğum da değiştirmedi kilomu, hala gelinliğimi rahatça giyerim ama yazdığım gibi sıkı vücut, selülitsiz bacak istiyorum
Of ben de yaaaa. Gavran löp löp et şöyle sıkı sıkı kas olsa, selülitler olmasa, çatlaklar gitse harika olurdu

Bende tatli seyleri cok seviyorm vazgeçemiyorum
Ben diyet yapamam, çünkü yemeyi çok seviyorum, çok iştahla yerim her şeyi, hep derim Allah bana diyet yaptıracak bir durum vermesin ama hareketliliği çok seviyorum, hareket azalınca, o yediklerimiz bir yerlerde toplanıyor ne kadar metabolizmamız hızlı olsa da

Maşallah genede metabolizmamiz bizimde calissa bu durumda olmucaz

En guzel spor ne biliyor musun dans mutfakda is yaparken acarim sarki sallana sallana yapiyorm bak bi sporum o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…