Sandviç - Kanepeler Paylaşılamayan Anlar Yarışması 3.Hafta

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Beyaz ile Paylaşılamayan An '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    638
  • Anket Kapalı .
Ben de seninle aynıyım, ama 3 kilo aldım ben de ,havalar ısınsın , pandemi yasakları bitsin, hareketlilik artınca veririz gene inş
54 kiloydum gecen ay tarttim su an bilmiyorm gobek kismina da bisey yapamıyorum gebelik dusunuykrm diye agir kaldiramam fazla hareket edemem kalacak öyle sanirim

54 kiloydum gecen ay tarttim su an bilmiyorm gobek kismina da bisey yapamıyorum gebelik dusunuykrm diye agir kaldiramam fazla hareket edemem kalacak öyle sanirim
Ben de 53 Allah sağlıkla nasip etsin inşallah fazla kilon yok senin de ama göbekte toplanınca, selülit olunca rahatsız ediyor insanı

canm ruh hastasi arkadasm bendensin bide sari bezler hep değişiyor onlardan kisabilsem keske
Sarı bezlerin statüsüne ulaşamadım ben daha onlar henüz bir müddet gidiyor
benim eşim senin gibi. Dolaptan yoğurt çıkartır mesela, ellerini yıkar Ya da perdeleri çeker, ellerini yıkar Ben de yıkarım ama onun kadar abartı değil. Ben daha çok mutfaktayken el yıkıyorum sürekli sürekLi sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…