- 8 Haziran 2013
- 57.479
- 152.605
- 898
Çok meraklı herkes. Kimsenin üstüne vazife değil. Allah rahmet eylesinAdam gitmis,sebebi neyse ne,niye bu millet böyle ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok meraklı herkes. Kimsenin üstüne vazife değil. Allah rahmet eylesinAdam gitmis,sebebi neyse ne,niye bu millet böyle ki![]()
Ay ne fenaYok konu açmıştı çokta uzunca yazmıştı herkes neden öldüğünü söylemiyorsa neden açıyor diğer konularına baktım hep böyle mağduru oynuyor neler neler.
Aynen öyle canım:/Amin canm bazı insanlar gerçekten kötü kalpleri tas tutmus.
Yani,dua et ,geç,ya da etme. Yine de geç .Çok meraklı herkes. Kimsenin üstüne vazife değil. Allah rahmet eylesin
Kardeşi geldi en son ben şahidim ablamın çektiklerini kendim gördüm dedi geçti baya yatmışım bendeAy ne fena![]()
Allah kalplerine güzellik, merhamet versin. PesKardeşi geldi en son ben şahidim ablamın çektiklerini kendim gördüm dedi geçti baya yatmışım bende![]()
Amin cennam işte o merhamet çok önemli bende bir iki şey yazdım diye bisürü beğenmedim aldım banlanmıyayım diye çıktımAllah kalplerine güzellik, merhamet versin. Pes![]()
Sana niye beğenmedim attılarAmin cennam işte o merhamet çok önemli bende bir iki şey yazdım diye bisürü beğenmedim aldım banlanmıyayım diye çıktım![]()
Tanımıyorsunuz dedim diyeSana niye beğenmedim attılar![]()
Ben dun yazio yazip sildim cahile laf anlatilmaz derler ya iste bu kotu kalplilere de bisey anlatilmazAmin cennam işte o merhamet çok önemli bende bir iki şey yazdım diye bisürü beğenmedim aldım banlanmıyayım diye çıktım![]()
Cok acayip insanlar var gercektenTanımıyorsunuz dedim diye![]()
Allahtan silmişsinBen dun yazio yazip sildim cahile laf anlatilmaz derler ya iste bu kotu kalplilere de bisey anlatilmaz
Maalesef öyle ,ayrinti veremiyor diye kız yalan söylüyor sanıyorlar ,kendini acik etmek zorunda değil ki ikna olsunlar diyeBen dun yazio yazip sildim cahile laf anlatilmaz derler ya iste bu kotu kalplilere de bisey anlatilmaz
Burasi okadar kötü kalpli insanlarla doluki anlatamamMaalesef öyle ,ayrinti veremiyor diye kız yalan söylüyor sanıyorlar ,kendini acik etmek zorunda değil ki ikna olsunlar diye![]()
Bdv de cok goruyorum bazı yorumlar acimasiz nasıl yazabiliyorlarBurasi okadar kötü kalpli insanlarla doluki anlatamam![]()
Çook sanki öğrenipte ne yapıcak kişinin anlattığı kadarıyla burda yorum yapabilirsin zaten bilinmesini isteseydi açık açık anlatırdı değilmiCok acayip insanlar var gercekten![]()
Ben bugune kadar kimseye begenmedim bile atmadim okuyup gectim vallaBdv de cok goruyorum bazı yorumlar acimasiz nasıl yazabiliyorlar
Iste hanfendiler acik adres isim istiyorlar burasi muge anli sanirsinMaalesef öyle ,ayrinti veremiyor diye kız yalan söylüyor sanıyorlar ,kendini acik etmek zorunda değil ki ikna olsunlar diye![]()
Guzelce yorum kimse yapamaz burda konu acsan yardim istesen linç ederlerIste hanfendiler acik adres isim istiyorlar burasi muge anli sanirsin
Düşmeye gör ,ben bir kere rahatsızlıklarımdan bahsediyordum. Az bir süre sonra ne gördüm dersin,Allah kötü insanlara hastalık verir türünden bir şeyler . O kisi benim icin yok su an mesela ,cunku kalpsiz ..Burasi okadar kötü kalpli insanlarla doluki anlatamam![]()