- 28 Haziran 2011
- 62.046
- 155.636
- 898
Bende ,acayip güzel bu bölümBiz seni çok bekledim izliyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ,acayip güzel bu bölümBiz seni çok bekledim izliyoruz![]()
İnşaallah alır komşumÖnce pro oldu sonra pınarıSıra diğer yarışmalarda
![]()
Benimki 20milyar yatirdiSeninki yine iyiymiş emeklilik için
Benimki 40 yaşında, emeklilik bekliyor![]()
Evet canım iyi gidiyor.Hiç yoktan iyi diyelimBende ,acayip güzel bu bölüm![]()
Şans benden fazla uzaklaşmadan bir yarışma 1.liği daha sıkıştırmayam mı komşu arayaKomşum hızını alamıyordu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bundan sonra madalyasızlarla yarışma yapacağızŞans benden fazla uzaklaşmadan bir yarışma 1.liği daha sıkıştırmayam mı komşu araya![]()
![]()
Allah yardımcın olsunAsıl nalet bende, haberleri yok elticim![]()
Ayy konu belli midir çok heyecanlıBundan sonra madalyasızlarla yarışma yapacağız![]()
Deme sendedemi var ondanAsıl nalet bende, haberleri yok elticim![]()
Çok güzel olur komşum. Madalyasızlar da yarışırız beraber. Ha sen ha benŞans benden fazla uzaklaşmadan bir yarışma 1.liği daha sıkıştırmayam mı komşu araya![]()
![]()
Yok, biz hiçbir şey yatırmadık. Dosyalar gelince askerliği ödeyecek ki, 1 sene daha çalışmasınBenimki 20milyar yatirdi![]()
Evet ayarlamıştımAyy konu belli midir çok heyecanlı![]()
![]()
Oda oluryaaa Allah nasip etsinYok, biz hiçbir şey yatırmadık. Dosyalar gelince askerliği ödeyecek ki, 1 sene daha çalışmasın![]()
Yaş haddi yok muYok, biz hiçbir şey yatırmadık. Dosyalar gelince askerliği ödeyecek ki, 1 sene daha çalışmasın![]()
Ay çok heyecanlı ne yapıcaksınız acabaÇok güzel olur komşum. Madalyasızlar da yarışırız beraber. Ha sen ha ben![]()
![]()
Yaaa vardir olmazmiYaş haddi yok mu![]()
Bence bizim istedigimiz biseyAy çok heyecanlı ne yapıcaksınız acaba![]()