- 22 Temmuz 2017
- 44.975
- 133.094
- 598
Evet canım, hayırlısıyla inşallahİyi o zaman canım hayırlısıSiz tüp bebek yapacaksınız değil mi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım, hayırlısıyla inşallahİyi o zaman canım hayırlısıSiz tüp bebek yapacaksınız değil mi
![]()
Jenna pembe dekorumuzu beğenmedi gelmiyor fazla
Evde sana yardımcı olurEvet canım, hayırlısıyla inşallah![]()
Doldu deyince bende dedim az kalmış8.5 yıl var canım![]()
O kadar kendimi örnek gösterdim nasıl aklında kalmadımAaa ben sende kazandin diye aklimda kalmis![]()
Valla kalmamışO kadar kendimi örnek gösterdim nasıl aklında kalmadım![]()
Doldu canım geçen yaz:)25 yıldır çalışıyor.Yıpranmayla 30 yıl diyelimDoldu deyince bende dedim az kalmış![]()
Teessüf ederimValla kalmamış![]()
İnşallah, kendi evde yemek dahil her işi yapacakmışEvde sana yardımcı olur![]()
Hee de geçİnşallah, kendi evde yemek dahil her işi yapacakmış
Pek inandırıcı değil ama![]()
Yapar inşaallahİnşallah, kendi evde yemek dahil her işi yapacakmış
Pek inandırıcı değil ama![]()
Is olsun yeterki biryerde devamli çalismak çok iyi oluyo emeklilik ıçin bide cocuklar okuyo ev masrafi kredi gercekten ihtiyac var mecbur calismak zorunda....zorundalar ama bizimki nerdeeDoldu canım geçen yaz:)25 yıldır çalışıyor.Yıpranmayla 30 yıl diyelim
Ama çocuklar küçük.kredi ödüyoruz.Kovana kadar çalışacak.Ona 9 yıl falan kaldı.
Allah yardımcın olsun canımIs olsun yeterki biryerde devamli çalismak çok iyi oluyo emeklilik ıçin bide cocuklar okuyo ev masrafi kredi gercekten ihtiyac var mecbur calismak zorunda....zorundalar ama bizimki nerdee![]()
Allah yardımcınız olsun canım, önünde ev kredisi olunca insan emeklilik tazminatını oraya yatırmak istemiyor haklı olarak. 3 tane çocuk okuyacak, yerleşecek. Rabbim yollarını açık etsinDoldu canım geçen yaz:)25 yıldır çalışıyor.Yıpranmayla 30 yıl diyelim
Ama çocuklar küçük.kredi ödüyoruz.Kovana kadar çalışacak.Ona 9 yıl falan kaldı.
Hee de geçyapmaz
![]()
Tam bu yazdıklarımın üstüne bir video izletti, bak sana bu tatianayı getireceğim diyeYapar inşaallah![]()
Sever ya hepimizin içinde bir miktar pembişlik varJenna pembe dekorumuzu beğenmedi gelmiyor fazla![]()
Canım zaten tazminat krediyi karşılamaz.Maaşta yarıya düşüyor.Mecbur kalmadıkça çalışır. Eşim zaten boş duramazAllah yardımcınız olsun canım, önünde ev kredisi olunca insan emeklilik tazminatını oraya yatırmak istemiyor haklı olarak. 3 tane çocuk okuyacak, yerleşecek. Rabbim yollarını açık etsin![]()
Kendinin niyeti yokTam bu yazdıklarımın üstüne bir video izletti, bak sana bu tatianayı getireceğim diye
Maymun fasulye ayıklıyor![]()