Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aradaki yaa farkından dolayı oyle hıssedıyosun işte kuzu ama napcan kalmıs bak evde artık emekliye ayırmıs kendınıdeEvet canim bazen ćekemiyo insan hareket olsun laflari olsun
Yok yaaa zaten istemiyo nerde kolay para kazanma derdi var ordaSizin yaş farkı bayağı varmış
Bu saatten sonra zor çalışır![]()
Aynen doktorlar zaten 3 ay önceden ıcmeye baslayın dıyor yaGerçekten dogru oben tedaviden önce başlardım içmeye
![]()
Allah kolaylık versinYok yaaa zaten istemiyo nerde kolay para kazanma derdi var orda
Hakkınızda hayırlısı olsun canımAynen doktorlar zaten 3 ay önceden ıcmeye baslayın dıyor yaben uzuun suredir içmiyorum baslarım artık
![]()
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde başlamıştımAynen doktorlar zaten 3 ay önceden ıcmeye baslayın dıyor yaben uzuun suredir içmiyorum baslarım artık
![]()
Sagol canim ondan bekliyorumki mallar satilsin rezidans alcamAllah kolaylık versin![]()
Oylede olur sadece bebegın gelişiminde ilk üç ay cok onemliymıs o omurilik ile alakalı falanBen hamile olduğumu öğrendiğimde başlamıştım![]()
Evet yaa inşallah devam ederim böyle diğer yarışmalarda daÇok yakışmış
2021 sana yaradı![]()
Dün sana öyle dua ettim demek isteğin böyleymiş içime doğmuşSagol canim ondan belliyorumki mallar satilsin rezidans alcam![]()
Aynen canım çok önemliOylede olur sadece bebegın gelişiminde ilk üç ay cok onemliymıs o omurilik ile alakalı falan![]()
İnşaallah canımEvet yaa inşallah devam ederim böyle diğer yarışmalarda da![]()
GercekmiDün sana öyle dua ettim demek isteğin böyleymiş içime doğmuş![]()
Komşum hızını alamıyorduEvet yaa inşallah devam ederim böyle diğer yarışmalarda da![]()
Evet sana ev istedimGercekmi![]()
Seninki yine iyiymiş emeklilik için
Önce pro oldu sonra pınarıKomşum hızını alamıyordu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ayyy yok çok erkenSeninki yine iyiymiş emeklilik için
Benimki 40 yaşında, emeklilik bekliyor![]()
Sagol canim gercekten aklina geldiysemEvet sana ev istedim![]()