Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin nalet ne iş yapıyorVallahamiii benimkide gitse 1gun evde olsa.ama hep evde![]()
Mümkün değil görünmez
Bu hikaye de kurban kurt olmuşMümkün değil görünmez![]()
Öyle olmuşBu hikaye de kurban kurt olmuş![]()
Ne sen sor ne ben söyleyim kardesSenin nalet ne iş yapıyor![]()
Çocuklara okuyorum arada. Kırmızı başlıklı kızıÖyle olmuş![]()
Mümkün değil görünmez![]()
InstegramdanBunu nerden buldun![]()
Ayyy emekli olursa ek iş yapsın. Evde oturan adam iyi olmuyor ya. Herşeye karışıyorlarNe sen sor ne ben söyleyim kardes
Ciftci normalde,kışın eskiden soförlük yapiyodu sonra saglikbakanliginda filiyasyondaydi oda bitti,emekli evde yatsin istiyo hep![]()
Eteğide çok uzunmuş
One kız buzamane cocuklari anlarmi onu nasil demezmiÇocuklara okuyorum arada. Kırmızı başlıklı kızıkurdun karnından avcı çıkarıyor ve beraber kurabiye yiyip çay içiyorlar
![]()
Ayyy iste ondam diyomyaa 7 24 calissin vallaAyyy emekli olursa ek iş yapsın. Evde oturan adam iyi olmuyor ya. Herşeye karışıyorlar![]()
Çok uzun dimeEteğide çok uzunmuş![]()
Soruyor masal bu yavrum diyorumOne kız buzamane cocuklari anlarmi onu nasil demezmi![]()
Ayy yavrummm oda inaniyoSoruyor masal bu yavrum diyorum![]()
Dinlenmeye gecmiş fülüzüm o artıkNe sen sor ne ben söyleyim kardes
Ciftci normalde,kışın eskiden soförlük yapiyodu sonra saglikbakanliginda filiyasyondaydi oda bitti,emekli evde yatsin istiyo hep![]()
Senin masal güzelmişÇocuklara okuyorum arada. Kırmızı başlıklı kızıkurdun karnından avcı çıkarıyor ve beraber kurabiye yiyip çay içiyorlar
![]()
Heeee sorma çok çalismis naletDinlenmeye gecmiş fülüzüm o artık![]()