Aynen onuda yapıyorum.Ama benim dolap şimdi full dolu:)Oğlum için doldurdumEn iyisi fazla alip,temizleyip buzluğa atmak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen onuda yapıyorum.Ama benim dolap şimdi full dolu:)Oğlum için doldurdumEn iyisi fazla alip,temizleyip buzluğa atmak![]()
Yok,ben sadece fragmandan takip ediyorum dizileri,ama guzel fikirmisGeçen gece izledin mi? Pilav yapacaklardı pirinçleri tek tek 4 sefer yıkayacaklarmış. Gülben korkusuna kurtlanmış dedi bayrama verdi çöpe at diye![]()
Evet cennam akrabaları cagırıp ıspanakları temizletip posetletip sonra gidin demek lazım aslındaEn iyisi fazla alip,temizleyip buzluğa atmak![]()
Yıkaması zorluyor yoksa doğraması,ayıklaması kolay oluyor:)Evet cennam akrabaları cagırıp ıspanakları temizletip posetletip sonra gidin demek lazım aslında![]()
Paşaya özel, adamın kilo derdi yok tabiiAynen onuda yapıyorum.Ama benim dolap şimdi full dolu:)Oğlum için doldurdum![]()
Sen de aynisin demek![]()
Bir daha ki sefere öyle yapayım benEvet cennam akrabaları cagırıp ıspanakları temizletip posetletip sonra gidin demek lazım aslında![]()
İvet nevosumYıkaması zorluyor yoksa doğraması,ayıklaması kolay oluyor:)
Aynen canım ya:)Ama bu yıl son 11 yaşından sonra çocuklarda atak dönemi başlıyor.O zaman kilo alırPaşaya özel, adamın kilo derdi yok tabii![]()
Benim ki müzikal ve dilbilimsel![]()
Modern Sözlük on Instagram: "T.C. Kimlik numaranı ezberleme şeklin nasıl? Ezberleme şekline göre hangi zeka türüne sahipsin? Çıkan sonuç gerçekten seni anlatıyor mu? Yorumlarda buluşalım. 🍮🍮🍮 Modern Sözlüğü seviyorsan ve devamının gel
21K likes, 1,689 comments - modernsozluk on February 18, 2021: "T.C. Kimlik numaranı ezberleme şeklin nasıl? Ezberleme şekline göre hangi zeka türüne sahipsin? Çıkan sonuç gerçekten seni anlatıyor mu? Yorumlarda buluşalım. 🍮🍮🍮 Modern Sözlüğü seviyorsan ve devamının gelmesini...www.instagram.com
Denemeli cennamBir daha ki sefere öyle yapayım ben![]()
Kilo kabusu onu da bulabilirAynen canım ya:)Ama bu yıl son 11 yaşından sonra çocuklarda atak dönemi başlıyor.O zaman kilo alır![]()
Ben deneyip haber veririm canımDenemeli cennam![]()
Canım yaşıtları burada hep iri ve kilolu:)Kilo kabusu onu da bulabilirBelki bulmaz canim,insallah
![]()
Yakisir aretimeBenim ki müzikal ve dilbilimsel![]()
Tamam cennam sende işe yararsa bende yaparımBen deneyip haber veririm canım![]()
Canım yaşıtları burada hep iri ve kilolu:)
Benimki yiyor ama sağlıklı besleniyor ondan kolay almaz diyorum:)
Ekmek çok yemez:)
Öyle dürüm falan olacak yada tost vs...
Aynen canım genlerde önemli:)Ya vücut yakmıyor iste bazılarında,ne yaparsan yap![]()